Aktywne Wpisy
okoboji +596
Posłuchałem wywiadu z Rafałem Sonikiem w "Biznes Klasie" i to co tam jest opowiadane to jest jawny żart z słuchacza xD
Rafał Sonik twierdzi, że na przełomie lat 80/90 miał 23 lata i wtedy już dorobił się domu handlowego w centrum Krakowa (chodzi o Elefanta koło Bagateli). Ale to nic.
W wieku 25 lat wprowadził do Polski sieć McDonalds. Mc dał warunek wkładu 10 milionów dolarów (na początku lat 90!!), co zrobił Sonik? Wraz
Rafał Sonik twierdzi, że na przełomie lat 80/90 miał 23 lata i wtedy już dorobił się domu handlowego w centrum Krakowa (chodzi o Elefanta koło Bagateli). Ale to nic.
W wieku 25 lat wprowadził do Polski sieć McDonalds. Mc dał warunek wkładu 10 milionów dolarów (na początku lat 90!!), co zrobił Sonik? Wraz
mickpl +422
Żeby sobie lepiej uświadomić jaką patologią była beka 2% - to tą kasę będziemy dopłacali 100k osobom do rat przez 10 lat, z których większość miała i tak normalną zdolność kredytową, na co sumarycznie wydamy tyle pieniędzy ile jest potrzebne do budowy dwóch bloków jądrowych.
A teraz KO/PSL chce przewalić tutaj hajsu nawet więcej.
#nieruchomosci
A teraz KO/PSL chce przewalić tutaj hajsu nawet więcej.
#nieruchomosci
#budowadomu #geoportal #pomyslnabiznes #zakopane #karpacz #prawobudowlane #nieruchomosci
To raz, a dwa, że mozesz kupić działke rolną nie będąc rolnikiem. Ja nie chciałem kupić hektara ;) No i wybacz, ale nie chce mi się teraz przekopywać przez zapisy prawne, już przez to przechodziłem... Jak jednak znajdziesz coś, co pokaże że nie mam racji, to podziel się, chętnie to odszczekam, a w ciągu roku