Wpis z mikrobloga

@korona_swirus nie ma nic lepszego dla mnie niż IT. Co ja bym innego mogła robić? Umiem robić paznokcie hybrydowe ale to wymaga gadania z jakimiś karynami podczas usługi. Nie zostanę też behawiorysta kotów/psów bo większość ludzi nie chce nic zmieniać w sobie tylko chcą by zwierzę zachowywało się jak oni chcą wbrew swojej naturze i mnie by to wkurzało i nie umiałabym nie powiedzieć tym ludziom że są egoistami czy debilami.
  • Odpowiedz
@Romska_Palo_Ul_Laputa: Jak robiles w IT to medycyna moze nie byc najlepszym wyborem. Praca lekarza czesto ma charakter pracy na akord. Przerabiasz ciagle te same przypadki, wypisujesz te same leki, wydajesz skierowania do tych samych specjalistow. Jak nie idziesz w dzialania naukowe, to po paru latach ta robota jest mocno odtworcza i wyniszczajaca psyche.
  • Odpowiedz
@Ksiega_dusz w jednej mojej pracy gościu dał Linka do aplikacji z okolicznymi wiatrami nad wodą i powiedział że jeśli go nie ma w pracy to znaczy że jak na tej aplikacji widać gdzieś że wiatry są na pomarańczowo lub czerwono to on tam jest i sobie uprawia kitesurfing i jak skończy to odpracuję ten czas zdalnie. Szefowa przyjęła to normalnie :D więc to chyba kwestia tego jakim jesteś specjalistą, kto jest
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola: ja tak że snowboard miałem, a rok temu powiedziałem ze mam remont domu i będę w różnych godzinach pracował i tyle, tak już zostanę ;) Raz przez pół roku powiedziałem że nie będę w piątki pracował w ogóle i miałem trzy dniowe weekendy, to mnie tylko spytali czy zmieniam pracę.

@Ksiega_dusz: W sumie widzę że to ty o to pytałeś
  • Odpowiedz