Aktywne Wpisy

ProstyHuop +14
#321685 ogułem to smutno mi huopy niby żyje a straciłem życie za życia nie widzę dalszej perspektywy na lepsze jutro a do tego ten czas zapierdox strasznie pewno mrugne i będę miał 50+ lat o ile wcześniej nie umrę przez alkoholizm/zawał/udar/raka a nic nie przeżyłem, nic nie doświadczyłem, zawsze sam i umrę sam bez żadnego celu w życiu, jak jakiś npc ołwa

To_The_Moon +21
Ludziom którzy gadają by wpłacać bez zadawania pytań powiem jedno - macie krew na rękach setek innych dzieci którym realnie można było pomóc i uratować ich życie, ale nie uratujemy, bo kasa pójdzie na nowy jacht i posiadłości dla konowała z USA który obiecał wyzdrowienie niczym Tusk obniżenie podatków.
Fajnie, że ludzie się łączą i chcą pomóc, ale fajnie jakby też przy tym używali mózgu a nie robili tego bezmyślnie i bez
Fajnie, że ludzie się łączą i chcą pomóc, ale fajnie jakby też przy tym używali mózgu a nie robili tego bezmyślnie i bez

Obowiązuję w :
Salon Optyczny AK
ul.Jagiellońska 58 lok 128
03-468 Warszawa
Tel : 531 456 015
ROZDAJO + Promocja -50% na soczewki Hoya Trwa do 30.09.2024 hasło : wykop
(obowiązuje przy zakupie kompletnej pary okularów tj. Oprawy + soczewki )
Spośród osób plusujących wylosuję 17.09.2024 o godzinie 18:00 , jedną osobę, która :
Otrzyma za darmo okulary korekcyjne. Jeśli będzie potrzebne badanie wzroku również będzie ono wykonane u nas.
Oprawa do wyboru każda z naszego asortymentu.
Soczewki z tworzywa z powłoką antyrefleksyjną.
Index 1,5 lub 1,6, lub 1,67 w zależności od potrzeb technicznych.
@Pan_M-------u: Trzeba to jakoś dyskretnie zrobić
@AK-Optyk-Warszawa: Soczewki Hoya przez nie będziesz widział! xD
źródło: 3542323a979d8ad8b6d03b832d312ab3
PobierzDokładnie, dałem plusa, ale chyba i tak bym się nie przyznał jakby co.