Aktywne Wpisy

SupreminTHC +6
#policja
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły
ElectroNICK +6
#beikowaforma #triathlon #ironman #sport #trenujzwykopem
źródło: 1000014255
Pobierz@Beik: serio tak całkowicie od zera czy umiałeś pływać innym stylem (nawet c-----o)/unosić się na wodzie?
@Wormditt serio od 0, umiałem pływać "klaunem" czyli machanie głową w lewo i prawo, rękoma i max 50metrów bo nie było dalej sił. Teraz to o wiele lepiej wygląda. Nie umiem pływać żabką bo jej się nie uczyłem i szlifowałem tylko kraula.
@Poemat czasy bardzo średnie ale warunki bardzo ekstremalne,
ps. Idź na zajęcia z pływania, bo nauczysz się złych wzorców których trudno się oduczyć. Jak juz cos bedziesz umiał to możesz
@Beik: aaa bo myślałem że teraz zapierdzielasz kraulem, sam żabką płynąłem (te 8 lat temu), rowerem szybciej niż 28 km/h jechać się nie dało, dopiero w bieganiu 14 osób wyprzedziłem na zaledwie 7 km. Oni byli wykończeni niczym truchła a ja pędziłem jak czołg (ʘ‿ʘ) Ale nigdy więcej się
źródło: 20240909_154842
Pobierzźródło: temp_file2280012014304773607
Pobierz@jezus_cameltoe kraulem kraulem, żabką pływać nie umiem xD
@quiksilver nooo i Pan Mirek! Gratulację ;) Dałeś czasu!
@quiksilver 3/4 z dystansu? w sensie organizatorzy? dziwna decyzja imho.
@jalop Nic nie karasiowałem xD czysta głupota by była robiąc to na takim amatorszczyźnie.
@demooon Graty opieeeeeee, wiem ile to wysiłku kosztowało. Jesteś prawdziwym ironem ;)
I też przygotowywałem się sam :)
Może i był wielki wiatr na rowerze, za to przynajmniej była patelnia na biegu xD
źródło: temp_file8556983661585222549
Pobierz