Wpis z mikrobloga

#odkurzacz #dreame #roborock jaki odkurzacz nie jest głośny a ma sensowny ciąg? już między dreame d9 i d9max jest ogromna różnica w głośności to podejrzewam, że miedzy iinnymi też, a strasznie irytujące jest kiedy akurat włączy się gdy ktoś jest w domu i trzeba tego sluchać
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@jakis_login: pracuje z domu, odkurzacz jest wolny mam 80m2 robi to ponad godzinę i zawsze zapomnę jak wychodzę albo się gdzieś zaplącze wlezie za wysoki próg zje skarpetę kuźwa mam taki ze stacją i tak sie blokuje co chwila woła że włosy się wkręciły, ze filtr do wymiany że szczotka zużyta to już co mi po stacji że sam opróżnia śmieci i tak muszę go nianczyc, nie ma takiej kontrukcji
  • Odpowiedz
@Biesiadnik: są takie, które mają stację dokującą i tam sobie zrzucają nieczystości, ale nadal - pół roku to dość dużo czasu :) A plątać się będzie zawsze. Niestety, przy robotach odkurzających najpierw trzeba sprzątnąć to, co na podłodze zalega, by mógł odkurzyć. Plus warto umieścić tzw, "no go zones" - jak masz jakieś kable czy inne rzeczy. Ja tak mam przy subwooferze zrobione. Omija go, jest po prostu strefa wykluczona
  • Odpowiedz