Wpis z mikrobloga

#dhl #eurortvagd #kurier #pocztapolska czy ktos wie co tu sie o--------a? zamowilem 04.09 z dostawą na następny dzień za opłatą, a jest k---a 10.09 jutro mija tydzień codziennie mnie zapewniają że dziś będzie a ja jak debil od 9 do 19 siedze w domu i nie wychodze już k---a nie mam co żreć zamawiam tylko a pracować nie mogę bez sprzętu który k---a jedzie tydzień.... ZGŁASZAJĄC REKLAMACJĘ OTRZYMUJE KOMUNIKAT ZE PRZECIEZ PRZESYŁKA JEDZIE ZGODNIE Z PLANEM......
D3V1L - #dhl #eurortvagd #kurier #pocztapolska czy ktos wie co tu sie o--------a? zam...

źródło: image

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@D3V1L Czasem tak robią jak im się nie chce już tego dnia jechać do kogoś... Ale cztery dni to żart.

Ja z kolei mam do odebrania paczkę z DHL w żabce a tej paczki tam nie ma i też czekam na telefon od kuriera xd
  • Odpowiedz
  • 0
@D3V1L
Nie zrobię jakiejś literówki w adresie? Takiego przerzucanie przesyłki pomiędzy oddziałami wskazywałoby na błąd w kodzie pocztowym.

Zobacz tracking na stronie https://sprawdz.dhl.com.pl/ oraz na https://www.dhl.com/pl-pl/home/tracking/tracking-parcel.html

Jeżeli chodzi termin doręczenia to dla usługi standard wynosi on dwa dni robocze. Jest to termin deklarowany, zaś termin gwarantowany wynosi 14 dni. Za dopłatą 4 zl możliwe jest doręczenie na drugi dzień (termin gwarantowany). Za opóźnienie powyżej gwarantowanego terminu doręczenia przysługuje odszkodowanie (ustawowo jest to maksymalnie 2x opłata za przesyłkę i DHL Parcel nie obniżył tej kwoty w
  • Odpowiedz
  • 0
@pcela: na jednym trackingu pokazuje "Przesyłka przygotowana do doręczenia w kolejnym dniu roboczym." a na drugim "przesyłka dotarła do Terminala DHL. Doręczenie jej do odbiorcy planowane jest dzisiaj lub w umówionym z odbiorcą terminie" c--j wie w ktora wersje wierzyć

@PolishBoyfriend skąd te powiadomienia dostajesz?
  • Odpowiedz
  • 0
@D3V1L jak sie temat zakonczyl? Miałem to samo, zlozylemr reklamacje, napisali ze dostawa bedzie juz na pewno w kolejnym dniu roboczym i po dwoch dniach... wpisali w system ze odmowilem przyjecia przesylki i paczka wraca do nadawcy xD punkt odbioru DHL POP
  • Odpowiedz
  • 0
@Imbeer:
po tygodniu przyjechal jakis chlop i powiedzial ze on nawet nie robi juz w dhl tylko go sciagneli bo nikomu sie nie chcialo przyjechac z ta paczka bo maja inne rzeczy do roboty xd
  • Odpowiedz
  • 0
dziś to samo, tydzień opóźnienia w tym 3 próby dostawy (0 realnych prób po prostu nikomu się nie chciało więc w-----i w system że niby mnie nie było) i kurtka wróciła do nadawcy... no j--------e... firma bierze hajs i ma jedno zadanie i za każdym j-----m razem go nie realizuje i nie da sie z nimi skontaktować... czy takie coś jest legalne? nie da sie tego zglosic do jakiejs instytucji? uokik czy
  • Odpowiedz