Aktywne Wpisy

Ryksa +95
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +13
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@Protectorx: ej ale z moich obserwacji to grubasów przybywa latem
Założenie bluzy, skarpetek, butów, kurtki, za chwilę czapki, wzięcie parasolki i z-----------e w deszczu, wietrze i zimnie tylko po bułki w sklepie. Po powrocie zdejmowanie wszystkiego.
A za chwilę dojdzie ogrzewanie, które w tym roku będzie wyjątkowo drogie.
Chłodziarze bez godności :P
@travisbickle1899: żaden ze mnie upalarz, preferuję umiarkowane ~25 stopni (mimo że w PL takie "idealne" dni w roku można policzyć na palcach dwóch rąk XD) ale sory - od takiej słoty jaka się wczoraj zaczęła to też wolę te 30 stopni. Poza tym umówmy się - 30 stopni w czerwcu i lipcu jest dużo gorsze niż we wrześniu - w takim czerwcu czy lipcu grzeje do późnych godzin
@LoboV: A w deszczu i wietrze przez cały dzień pracuje się w takiej pracy lepiej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
100 razy bardziej wolę jak jest za gorąco i leje się ze