Aktywne Wpisy

jmuhha +22
Dowiedziałam się, że koleżanka z klasy ma w leasingu nowa toyotę rav4 za 2400 zł mies ( ಠ_ಠ)

Mr_Przyjemny +483
źródło: temp_file6677666288153546748
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file6677666288153546748
PobierzWykop.pl
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
#l-------------j #z-------------j
źródło: Screenshot_20240910-051951
Pobierz@Yenn_z-Wyspy7Slonc: A kto Ci każe tak wcześnie wstawać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bylem_zielonko: na screenshocie mowa o porywach do 70 km/h. Zaraz będzie huragan siedemnastego stopnia.
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: szczerze mówiąc to trochę lipa, że albo n------a żarem albo od razu p----i, podczas gdy najlepsza pogoda to jest gdzieś pomiędzy...
źródło: kvndel
Pobierz@bylem_zielonko: Masz jakas dziwna definicję upału.
@kaziuwichura: no całkiem dobra jest
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.wetteronline.wetterapp
@MamByleJakiNick: to tylko prognoza dla niedzieli, a np. dla czwartku i piątku pokazuje opady 13h w dzień i 9h w nocy. Wrocław
@TruskawkaNaTorcie: no właśnie podejrzewam was o szamańskie sztuczki i przywoływanie c------j pogody
@Cumulonimbus: trochę przesadziłem, ale jakoś tak to zapamiętałem. Pamiętam,.że gdzieś mniej więcej od połowy lipca do połowy sierpnia nie myłem auta,.bo bardzo często były przelotne opady i się nie opłacało xD dość często padało w nocy i nad ranem. Poza
@altruistyczny: no tak tylko takie obfite deszcze po suszy to spowodują zaraz zagrożenie powodziowe xD
Czyli za miastem w deszczowe dni jest lepiej?
@Antylogic: no panie ale kto normalny z własnej woli