Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adiog gardzę nim, ale widziałem shota i farmazonisz, bo pierwsze pytanie takie było o przytulenie, ale za chwilę zapytał czy może dać jej buzi w szyję i szonisko się zgodziło, a później z nim przelizało xD
  • Odpowiedz
naiwna 18latka nie ma dostepu do internetu i nie wie co sie robi na streamach pasuta?

@nukey: Oczywiście, że wie. Natomiast branie odpowiedzialności za swoje słowa i czyny dyplomatycznie pisząc nie jest mocną stroną przedstawicielek płci pięknej. Koniec końców zawsze okazuje się, że one są niewinne i pokrzywdzone jak coś robią nawet świadomie dla poklasku, atencji i splendoru.
  • Odpowiedz
@Adiog: coś więcej na ten temat konkretów o co chodzi? Najlepiej linki do sprawy

naiwną 18stolatke

xD Ty chyba zapomniałeś jak samemu miałeś 18 lat i jak wtedy zachowywały się dziewczyny. Mało wśród nich było naiwnych, a na pewno nie były bardziej naiwne od przeciętnych 30 latek
  • Odpowiedz
@Adiog: no dobra, tylko dalej nie rozumiem gdzie jest w historii ta sutenerka ze zdjęcia, bo skupilismy sie na kreaturze po prawej.
  • Odpowiedz
@Solox95: na pewno bym się nie pchał do jakiegoś g0wna. Jestem wśród takich ludzi (tak, mam paru takich znajomych) tylko jak muszę. Dzieckiem nie jest, wiedziała co robi. Współczuję staremu, no ale widocznie popełnili jakiś błąd ze starą.
  • Odpowiedz
@Adiog: właśnie obejrzałem shota. Nie widać było, że była zmuszana. Będę okrutny - selekcja naturalna / służy jako przykład dla nieco mądrzejszych, którym ten d3b1lny pomysł też latał po głowie.
  • Odpowiedz