Wpis z mikrobloga

Moja teoria odnośnie przeciągania publikacji filmu Boxdela jest taka. Baxton mówił coś gdzieś o tym że za pomocą filmów można wywierać różne wpływy na różnych podmiotach. W stylu: "ogarniecie to czy publikować film"? Mówił też że ma najwięcej brudów na chłopaków z Fame. Z drugiej strony włodarze Fame MMA chcieli się pozbyć Boxdela (ale sztucznie) a teraz krążą plotki że chcą to zrobić na poważnie.

Więc moja teza jest taka:
- Baxton grozi filmem (pralnia brudów) żeby go nie wyrzucili z Fame MMA (albo zrobili to sztucznie.) Przekłada to bo dalej nie ma oświadczenia ani decyzji ze strony Fame MMA. Gdyby było negatywne w jego stosunku to by wrzucił już film. Gdyby było pozytywne to rozpatrzył by zmianę scenariusza lub całkowite odpuszczenie publikacji.
- Fame MMA czeka z oświadczeniem na film Baxtona - po to by a) ustalić relację z Baxtonem, b) odsniesc się do brudów c) wykorzystać film Baxtona jako powód ich decyzji.
- No a Wardega czeka ze swoim żeby móc się odnieść do filmu Boxdela.

W ten sposób znaleźliśmy się w punkcie w którym każda ze stron czeka na ruch drugiej żeby wykorzystać max potencjału który może wykrzesać. Taki szach w którym czas działa na korzyść cierpliwego ale do czasu aż się szala przeleję i zabicie tej ciszy okaże się już bardziej opłacalne niż cierpliwość.

#ciekawostki #baxton #boxdel #famemma #pandoragate #wardega #teza
TheJust - Moja teoria odnośnie przeciągania publikacji filmu Boxdela jest taka. Baxto...

źródło: sddefault

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kilroy888: nie wiem po co rozkminiac jakieś teorie jakby grubas był jakimś szachistą 5d, od zeszłego tygodnia leci pewnie w tango z coco szanel a nie pracuje nad żadnym filmem i zastanawia się jaki moment na publikację wybrać
  • Odpowiedz