Aktywne Wpisy

roberto07 +15
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz
I zaczynam być modny...
źródło: 1000003753
Pobierz

Zależy mi głównie na dobrej komunikacji z #wroclaw. Póki co nie mam prawka i stawiam na dojazd pociągami, a w międzyczasie zrobię prawko i kupię samochód.
Czy ktoś ostatnio wyprowadzał się pod Wrocław i podzieli się spostrzeżeniami?
Z miejscowości, które aktualnie brałem pod uwagę to Środa Śląska, Oława, Smolec. Będę wdzięczny za rady i opinie :)
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #przeprowadzka
@starlight_92: Mam ziomka z domem w Siechnicach. Mocno polecał, aczkolwiek nie wiem, czy tam są jakieś bloki. Gość nawet nie ma samochodu, bo pociąg jedzie chyba 12 minut, czy coś w ten deseń. Jest programistą40k.
@Czopelka: to żeś mu polecił xDDDD, przecież codziennie w którąś stronę tam A4 jest zablokowana przez wypadek
@Yuri_Yslin: w godzinach szczytu to ten pociąg to jedyne rozsądne wyjście, bo 94 jest zapchana w opór
@starlight_92: gdybyś szukał domu to by w sumie trochę łatwiej było, bo w pasie od Wrocławia do Oleśnicy w miarę łatwo
A co jeżdżenia do jakiejś miejscowość pod Wrocławiem. Każdy chwali jak to jest fajnie w jego tylko problem się robi jak samemu zaczynasz sprawdzać, że pociągi to jednak wracają tylko do którejś godziny. Do tego jak piszą wyżej kwestia rodziny.
Bierz pod uwagę tyło miejsca gdzie jest pociąg. Środa tak jak pisze wyżej Mirek
Mieszkam od pół roku we wiosce pod Wrocławiem. Na razie jestem zadowolony, chociaż są ograniczenia, których byłem świadomy kupując mieszkanie. Pociąg jedzie krótko, ale jest problem z dojazdem w godzinach nocnych. Busy są, ale jeżdżą długo i nie mają podejścia do pociągu (pracuję w centrum). Czasami pociąg się spóźnia. Da się wyłapać opóźnienie na koleo i wyjść na
oława/ środa śląska to prążka co dziennie tracisz ~2h na dojazdy