@SebastianDosiadlgo: Policz sobie opłaty za dołączenie do mlm, abonament, udział w eventach czy jakieś pokazówki (wynajem auta i inne). Tbh mocno wątpie, że ona i 14 innych typów nie dopłaca do tego.
Gdzieś po wykopie latały tabelki prowizji za dołączenie. Tam nie była to jakaś duża kasa a ilość debili którzy tam dołączą jest skończona (i rozkłada się na dużą ilosć tych gwiazdek z mlm).
@SebastianDosiadlgo: każdy wie, że "wystawne" życie to część ich pracy naciągaczy, ale z drugiej strony rozwala mnie to z jaką łatwością trwonią kapitał.
@tonawegla: No na pewno dzięki wypokowi, a nie dzięki algorytmom instagrama, który promuje treści przystępne dla młodych odbiorców, a takim czymś jest m.in. flex ubraniami, zegarkami, samochodami czy ciągle podróże
@Malpigaj: po wbiciu jej imienia i nazwiska wykop jest top 3, nie twierdzę że jest to jej główne miejsce do zdobywania klientów ale ewidentnie dzięki "fameowi" tutaj bardzo dobrze się pozycjonuje :)
edit: z anonimowej babki o której nigdy nikt by nie usłyszał wykop zrobił kogoś
@tonawegla: A próbowałeś sprawdzić na trybie incognito, gdzie nie miałbyś spersonalizowanych wyników? U mnie pierwsze wyniki na google to jej Instagram i filmiki z tiktonga, następnie artykuły z pudelka o jakiejś innej Izabeli Adamczyk (pewnie jakaś celebrytka)
@SebastianDosiadlgo o masakra... Na przełomie wieków taka willa mogła robić wrażenie na kimś z Polski, ale wygląda jak zwykły domek grecki co ma oczko wodne zamiast basenu. W sam raz dla 4-5 osobowej rodziny, mozenupchałbtm nawet znajomych. Ale 14 osobowa ekipa? Pfff.... Z resztą - foto #1 z lotniska: to nie czasy sprzed emigracji, gdzie ktoś mógł się pochwalić, że leciał samoloten
@swango: Leciałem LOTem i musialem jechać autobusem po płycie, więc Twoje informacje są jakieś lewe o tym rękawie ( ͡°ʖ̯͡°). Inna sprawa, że oni lecieli Ryanairem co widać na relacji innych "mistrzów mlm" z tego śmiesznego turnusu do "p-------j Villi". ( ͡°͜ʖ͡°) A Izunia odrobiła lekcje i wie, żeby sobie przy tanich liniach
"ta willa jest p------a" <3
Gdzieś po wykopie latały tabelki prowizji za dołączenie. Tam nie była to jakaś duża kasa a ilość debili którzy tam dołączą jest skończona (i rozkłada się na dużą ilosć tych gwiazdek z mlm).
Swoją drogą jak komuś się
@tonawegla: No na pewno dzięki wypokowi, a nie dzięki algorytmom instagrama, który promuje treści przystępne dla młodych odbiorców, a takim czymś jest m.in. flex ubraniami, zegarkami, samochodami czy ciągle podróże
edit: z anonimowej babki o której nigdy nikt by nie usłyszał wykop zrobił kogoś
@tonawegla: A próbowałeś sprawdzić na trybie incognito, gdzie nie miałbyś spersonalizowanych wyników? U mnie pierwsze wyniki na google to jej Instagram i filmiki z tiktonga, następnie artykuły z pudelka o jakiejś innej Izabeli Adamczyk (pewnie jakaś celebrytka)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@swango: Leciałem LOTem i musialem jechać autobusem po płycie, więc Twoje informacje są jakieś lewe o tym rękawie ( ͡° ʖ̯ ͡°). Inna sprawa, że oni lecieli Ryanairem co widać na relacji innych "mistrzów mlm" z tego śmiesznego turnusu do "p-------j Villi". ( ͡° ͜ʖ ͡°) A Izunia odrobiła lekcje i wie, żeby sobie przy tanich liniach