Aktywne Wpisy

vorky +113
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Cygan12345 +138
Tak sobie myślę, że wspaniałe jest to śledzenie mundialu na tagu. Wszystkie memy, historie, cała otoczka i narracja to jest 90 procent uroku wielkiego turnieju, sama piłka jest najmniej ważna.
Jak ktoś siedzi z poważną mordą przed telewizorem i słucha tylko wynurzeń Borasa i pseudoekspertów gadających o półprzestrzeniach i podaniach diagonalnych, to traci zdecydowaną większość frajdy xd
#mecz
Jak ktoś siedzi z poważną mordą przed telewizorem i słucha tylko wynurzeń Borasa i pseudoekspertów gadających o półprzestrzeniach i podaniach diagonalnych, to traci zdecydowaną większość frajdy xd
#mecz

Bo nie wiem czy taka bieda tam jest wśród uczestników, ale jeśli nie to te psycholożki powinny być wywalone od razu bo nigdy nic im nie wychodzi xD Możnaby je wstawić do tego szablonu zamiast Sasina. A teraz też przecież już widać na 1szy rzut oka, że z tych związków nic nie będzie. Już dziewczyny się jarają, że wybrali chłopa z bajki na podstawie ankiety xD A potem rozczarowanie bo każdy ma jakieś wady
#slubodpierwszegowejrzenia
źródło: Zrzut ekranu 2024-09-09 190749
PobierzNie wiem na ile to prawda. Wydaje mi się, że zgłoszeń może nie być dużo. W pierwszym sezonie było takie ładne ujęcie, że była pełna sala ochotników, a jak powiedziano, że mają wziąć ślub w ciemno to większość wyszła.
Ale czy tak od razu nic im nie wyszło? Wyszedł Naręczem z Szarą Myszką. Szansa znalezienia tak wyrozumiałej i