Wpis z mikrobloga

W sumie takie pytanie mam czy ktoś wie na jakiej podstawie dobierają do siebie te osoby w tym programie? Czy mają dużo zgłoszeń i jakoś tam wybierają nie wiem np. 3 dziewczyny i do tego co chciały dobierają z reszty zgłoszeń chłopów? Czy dostają np. 20 propozycji i lepią z tego co jest?
Bo nie wiem czy taka bieda tam jest wśród uczestników, ale jeśli nie to te psycholożki powinny być wywalone od razu bo nigdy nic im nie wychodzi xD Możnaby je wstawić do tego szablonu zamiast Sasina. A teraz też przecież już widać na 1szy rzut oka, że z tych związków nic nie będzie. Już dziewczyny się jarają, że wybrali chłopa z bajki na podstawie ankiety xD A potem rozczarowanie bo każdy ma jakieś wady

#slubodpierwszegowejrzenia
Mysciak - W sumie takie pytanie mam czy ktoś wie na jakiej podstawie dobierają do sie...

źródło: Zrzut ekranu 2024-09-09 190749

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mysciak: ktoś pisał, że te całe sprawdzanie osobowości i testy to kit.
Nie wiem na ile to prawda. Wydaje mi się, że zgłoszeń może nie być dużo. W pierwszym sezonie było takie ładne ujęcie, że była pełna sala ochotników, a jak powiedziano, że mają wziąć ślub w ciemno to większość wyszła.
Ale czy tak od razu nic im nie wyszło? Wyszedł Naręczem z Szarą Myszką. Szansa znalezienia tak wyrozumiałej i
  • Odpowiedz
@Mysciak: Ale wiesz, że to TV i najlepiej, jeśli zostaną dobrane właśnie jak najbardziej skandaliczne pary, które będą podbijać oglądalność? Przecież to chodzi o robienie pieniędzy a nie uszczęśliwianie ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mysciak: w zagranicznym oryginale (gdzie chętnych jest dużo więcej bo śluby i wycieczki są na wypasie) są zasady, że uczestnicy mają być zdrowi psychicznie, mają mieć mieszkanie/dom i stałą pracę. Chodzi o to żeby nie brać desperatów czy niedorajdów życiowych. I tam faktycznie robią testy, ale schemat jest taki, że jedna para jest super dobrana, jedna jest taka fifty fifty, a jedna jest dla dymów, ale jest szansa, że im
  • Odpowiedz