Aktywne Wpisy
spirityfree +6
Imprezy integracyjne w korpo. Faktycznie to jest takie zło? Pytam osób, które na takich były. Zdarzyło się coś dziwnego. Mój chłopak pojechał na takie wydarzenie i od około 18 kompletnie przestał mi odpisywać. Rozumiem, że siedzenie z nosem w telefonie byłoby dziwne i absolutnie tego nie wymagałam ale tutaj kontakt urwała się całkowite. Odpisał dopiero następnego dnia. Proszę o wypowiedzi osoby, które faktycznie brały udział w takich wydarzeniach, innych proszę o nie
HlHl +40
CHŁOP SZAŁU DOSTAŁ JAK USŁYSZAŁ, ŻE KTOŚ ŚMIE BLOKOWAĆ JEGO ZŁOTY DEAL Z DEWELOPERAMI XDDD
fur deweloperland! a teraz dawajcie jakieś tik-toki od agencji PRowej, gdzie Tusk miesza majonez Winiary i Kielecki, bo lepiej łączyć, niż dzielić, hehe, wiecie XDDD
#nieruchomosci #polityka #koalicjadeweloperska
Też bym się wściekł bo taki dobry geszeft popsuty!
@qluch: prawdziwe prawackie bingo
@qluch: Co to za PiSowskie brednie? Atom jest w trakcie budowy, tak jak CPK. Niemcy jedyne co robią to dostawiają hangar, do ISTNIEJĄCEGO już lotniska we Frankfurcie. Jakie wiatraki? Żadnej ustawy nie było.
Serio jesteś aż tak głupim PiSiorem i w to wierzysz czy celowo zmyślasz, bo jesteś aż tak głupi?
Mam prośbę, ogromną prośbę.
Dokopcie Tuskowi ile wlezie za imbe z kredyt 0%. Za upór i zmowę z deweloperami.
Ale NIE używajcie do tego pisowskiego
@qluch: Prawackie urojenia.