Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi, co mają w głowie ludzie głosujący na tak zwany "gorszy PiS"? Bo nawet pisowcy nie są tak skrajnie głupi co konfiarze
Dlaczego jakaś lampka im się w końcu nie zaświeci?
Przecież druga wojna światowa nie była 1000 lat temu k---a, tylko dosyć niedawno jednak, a ludzie głosują na partię, co se koalicję robi z AFD XDDD O atakowaniu Ukrainy nie muszę chyba wspominać
Przecież prawdziwy patriota powinien pluć na ten twór.
Wyobrażacie sobie koalicję PiSu z nimi? XD p--------a akcja by to była
Przez ignorantów, którzy sobie odpuścili ostatnie wybory ta partia wprowadziła aż 6 europosłów... Bo ta hołota będzie zawsze zmotywowana i wykorzysta słabą frekwencję.
#bekazpisu #bekazkonfederacji #polityka #sejm
emerald-city - Powiedzcie mi, co mają w głowie ludzie głosujący na tak zwany "gorszy ...

źródło: 1000004007

Pobierz

Konfiarze to gorsza hołota od pisowców?

• Tak 86.3% (416)
  • Nie 13.7% (66)

Oddanych głosów: 482

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Konfiarze to gorsza hołota od pisowców?

@emerald-city: Pisowcy starali zachować pozory demokratycznego państwa prawa, kiedy konfiarze mówili wprost, że są wrogami demokracji, dlatego to wyjątkowa hołota, nawet na tle takich ludzi jak ziobro czy kaczyński ()/
CrazyZdzich - >Konfiarze to gorsza hołota od pisowców?

@emerald-city: Pisowcy staral...
  • Odpowiedz
@CrazyZdzich: tutaj nożna by dużo dyskutować. Bo jeśli tak jak memcen mówi że demokracja jest głupia i dyktatura byla lepsza to ma w tym dużo racji. W dyktaturze najprawdopodobniej nie mieliby szansy zaistnieć.
Sam na obecną chwilę jestem zdania że obecną demokracja nie działa. Wybieramy przedstawicieli którzy średnio liczą się że zdaniem obywateli. Coś się czasem rzuci jakiś ochłap i będzie dobrze.
Prawda jest taka że według mnie powinniśmy iść
  • Odpowiedz
@boomer50: Zwracam uwagę, że w tym, co mówi, jest ziarno prawdy. Co prawda, można każde kłamstwo obudować odrobiną prawdy, aby brzmiało sensownie. Ja skupiłem się bardziej na fakcie, że obecna demokracja, którą mamy, również ma swoje minusy.
tyle
  • Odpowiedz
@emerald-city pewnie ludzie ktorzy maja dosc rozdawnictwia i chca obnizenia podatkow? Tylko jedna partia to oferuje, reszta przesciga sie w wyscigu kto jest wiekszym komuchem kartki na zywnosc, 800+, dodruk pieniadza, inflacja, doplaty do pradu, doplaty do kredytu. Tobie tak wyprali mozg, ze wszystko normalne jest nienormalne bo jak to mozesz stanowic sam o sobie?
  • Odpowiedz