Wpis z mikrobloga

Wyciekły kolejne notatki Izy ze szkoleń ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To jednak tylko ja, ancymon ecco, przemycam kluczową informację (teraz słuchać):

Normalnie to 69 ziko, więc jest to dobra okazja, żeby uzupełnić zapasy w szafce, zacząć budować izolację na zimę, wyrzucić stare puste kubki i wstawić nowe, pełne, spróbować bambusów p----------h albo przynieść Grażynkom z pracy garść żelków penisów ( ͡ ͜ʖ ͡)

Mam też listę żelków, które zostały wyprodukowane w ciągu ostatnich dni, więc jak normalnie wszystko jest świeże, to te są ultra świeże XD
- Żelki banany 1 kg — wpadły na stan 06.09
- Żelki żółwie 1 kg — dodane też 06.09
- Malinki kubek 450g 22.08 był duży rzut
- Afrykańskie żelki penisy kubek 450g — 26.08 (świeżo pontonem przypłynęły he he he)
- Nadżelki leśne z liofilizatami kubek 450 gramów (28.08)

Dobra, chcę iść spać, więc nie będę wszystkiego linkować. Naszło mnie tylko, żeby napisać na szybko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wymieniam resztę świeżynek z ostatnich dostaw: Borówki kubek, Węże 1 kg, Misie mini kubek, Colowe kubek, Misie arbuzowe kubek, Dzikie węże kubek i ukochane anyżowe w kubku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak ktoś ma Smarta to nie musi się zmuszać do kupowania w sklepie: zapraszam na alledrogo

Żelkom i spokojnego wieczoru #niedzielawieczur #gusto
ecco - Wyciekły kolejne notatki Izy ze szkoleń ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To jednak tylko ja, ancym...

źródło: 401C6A8D-3D1B-4216-9AAF-6136940957B3

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ecco ja planuję secik kwaśnych i liofilizowanych. Mam tylko jeden problem z tymi żelkami, że takie wiadro to wlatuje na raz i potem dietetyk krzyczy ale warto XD
  • Odpowiedz