#wyzwanieplastyczne podział na części nie spełnia swojego zadania. cześć druga ma mniej głosów niz pierwsza. A moglem wywalic @odys za brak propozycji tematu na priw, bo podal ją w komentarzu. Nie ma tak kolego, ze dawny temat powtarzasz drugi raz. Chodzi o zbieranie tematów do kolejnych wyzwan
teraz nie wiem, czy zrobic finał, czy też policzyc glosy w ankietach. to drugie będzie nieuczciwe zr względu na różnice w ilosci glosujacych. prosze o porade. pozdrawiam
@erebeuzet Najuczciwiej to by było powtórzyć głosowanie. I dać wszystkie prace na jednym obrazku, w pierwszym wpisie wszystkie linki do nich, a informacje o podziale ankiety i link do tej drugiej na początku wpisu. W obecnej formie część głosujących mogła pomyśleć, że jest tylko 6 prac.
@erebeuzet Jak będzie 11 prac na obrazku, a tylko 6 pozycji w ankiecie, to zaczną szukać reszty i mógłbyś dać info w tytule samej ankiety, że ma drugą część zalinkowaną w opisie.
@erebeuzet: @erebeuzet weź mnie nie podawaj do głosowania, nigdy nie nie proponowałem tego tematu, miałem tak zrobić gdybym w razie mojej wygranej mógł to zrobić, normalnie najuczciwiej byłoby gdyby wygrywający podawał następny temat... Ale przecież ty tu rządzisz, dobranoc.
@odys ale po co te nerwy? ta zasada weszła w porozumieniu z najaktywniejszymi uzytkownikami tagu. Nie napisalem tego złośliwie, więc się nie obrażaj, chcialem tylko podkreślić, ze jako jedyny się z tego nie wywiązałes, a mimo to i tak nie miałem serca pominąć Twojej pracy. No ale nic na siłę. Nie tyle rządzę, co nadzoruje.
Widzisz, wyspałeś się, uspokoiłeś... Dalej mnie ciekawi kiedy proponowalem dwa razy ten sam temat? :) Skoro ostatni wrzuciłem pracę może trzeba było nie obejmować jej głosowaniem? Pzdr 👋🏻
@odys napisałeś w komentarzu "juz podawalem" i podales temat. odebrałem to jako powtórzenie tematu. przecież nie zapamiętuje tych propozycji, a wybieram przed kolejną edycja. Kto sie wyspał ten s8e wyspal. To ty tu doszukales sie tu jakiejś obrazoburczosci. pzdr
@erebeuzet: Auć, a ja też podałam jeszcze raz temat, który kiedyś ci wysłałam, ale nie był do tej pory wykorzystany. Pisałam w wiadomości, nie zgłaszałeś zastrzeżeń. Sumarycznie mam na koncie niewykorzystane dwa, czyli podać jeszcze trzeci? Albo... jestem razem z @odys do wyrzucenia - za złe nie będę mieć, i tak dostałam w pierwszej ankiecie sporo głosów raczej za sam koncept, jest mi szalenie miło z tego powodu, natomiast
@jeden_na_dziesiec nikogo nie mam zamiaru poki co wyrzucac, bo szanuje Was za wkład w zabawę. @Inevera i co? mam robic nowe glosowanie? czy final dwoch najlepszych prac z dwu części?
@erebeuzet nowe, w komentarzach, ale trzeba wywalić podwójne głosy. Lipa tak czy inaczej. Ankieta jest za krótka, tak? Można też zrobić ankietę w google. Mogę zrobić jak chcesz.
@Inevera Ale jakie podwójne głosy? Jeśli zrobi się wątek, gdzie w każdym komentarzu znajdzie się jedna praca, a głosowanie ma polegać na daniu plusa, to przecież nie da się dać więcej niż jednego. W poście głównym chyba powinna być natomiast zbiorcza galeria, żeby było widać na dzień dobry, ile tych prac jest i mniej więcej jak wyglądają. EDIT: Aaa, można przecież dać plusa kilku pracom, w tym problem. Myślenie mi poszło
Jak dobrze, że rodzice uchronili nas przed takimi zarobkami wyganiając od kompa i zmuszając do nauki. Dzięki temu dzisiaj możemy się cieszyć pracą kołchoźnika, którą uwielbiamy robić( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki
podział na części nie spełnia swojego zadania. cześć druga ma mniej głosów niz pierwsza.
A moglem wywalic @odys za brak propozycji tematu na priw, bo podal ją w komentarzu.
Nie ma tak kolego, ze dawny temat powtarzasz drugi raz. Chodzi o zbieranie tematów do kolejnych wyzwan
teraz nie wiem, czy zrobic finał, czy też policzyc glosy w ankietach. to drugie będzie nieuczciwe zr względu na różnice w ilosci glosujacych.
prosze o porade. pozdrawiam
Ale przecież ty tu rządzisz, dobranoc.
No ale nic na siłę.
Nie tyle rządzę, co nadzoruje.
Dalej mnie ciekawi kiedy proponowalem dwa razy ten sam temat? :)
Skoro ostatni wrzuciłem pracę może trzeba było nie obejmować jej głosowaniem?
Pzdr 👋🏻
Kto sie wyspał ten s8e wyspal. To ty tu doszukales sie tu jakiejś obrazoburczosci.
pzdr
@Inevera i co? mam robic nowe glosowanie? czy final dwoch najlepszych prac z dwu części?
Można też zrobić ankietę w google. Mogę zrobić jak chcesz.
W poście głównym chyba powinna być natomiast zbiorcza galeria, żeby było widać na dzień dobry, ile tych prac jest i mniej więcej jak wyglądają.
EDIT: Aaa, można przecież dać plusa kilku pracom, w tym problem. Myślenie mi poszło