Aktywne Wpisy
bylem_zielonko +50
Jak to było? "Nareszcie koniec 'upałów'"?
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
PS4, Xbox, a może Nintendo. Która konsola będzie najlepsza dla 4 latka? Gdzie najlepiej rozbudowany jest system gry typu Kinekt? #gry #konsole #ps5 #xbox #nintendoswitch
podział na części nie spełnia swojego zadania. cześć druga ma mniej głosów niz pierwsza.
A moglem wywalic @odys za brak propozycji tematu na priw, bo podal ją w komentarzu.
Nie ma tak kolego, ze dawny temat powtarzasz drugi raz. Chodzi o zbieranie tematów do kolejnych wyzwan
teraz nie wiem, czy zrobic finał, czy też policzyc glosy w ankietach. to drugie będzie nieuczciwe zr względu na różnice w ilosci glosujacych.
prosze o porade. pozdrawiam
Ale przecież ty tu rządzisz, dobranoc.
No ale nic na siłę.
Nie tyle rządzę, co nadzoruje.
Dalej mnie ciekawi kiedy proponowalem dwa razy ten sam temat? :)
Skoro ostatni wrzuciłem pracę może trzeba było nie obejmować jej głosowaniem?
Pzdr 👋🏻
Kto sie wyspał ten s8e wyspal. To ty tu doszukales sie tu jakiejś obrazoburczosci.
pzdr
@Inevera i co? mam robic nowe glosowanie? czy final dwoch najlepszych prac z dwu części?
Można też zrobić ankietę w google. Mogę zrobić jak chcesz.
W poście głównym chyba powinna być natomiast zbiorcza galeria, żeby było widać na dzień dobry, ile tych prac jest i mniej więcej jak wyglądają.
EDIT: Aaa, można przecież dać plusa kilku pracom, w tym problem. Myślenie mi poszło