Wpis z mikrobloga

#wyzwanieplastyczne
podział na części nie spełnia swojego zadania. cześć druga ma mniej głosów niz pierwsza.
A moglem wywalic @odys za brak propozycji tematu na priw, bo podal ją w komentarzu.
Nie ma tak kolego, ze dawny temat powtarzasz drugi raz. Chodzi o zbieranie tematów do kolejnych wyzwan

teraz nie wiem, czy zrobic finał, czy też policzyc glosy w ankietach. to drugie będzie nieuczciwe zr względu na różnice w ilosci glosujacych.
prosze o porade. pozdrawiam
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@erebeuzet Najuczciwiej to by było powtórzyć głosowanie. I dać wszystkie prace na jednym obrazku, w pierwszym wpisie wszystkie linki do nich, a informacje o podziale ankiety i link do tej drugiej na początku wpisu. W obecnej formie część głosujących mogła pomyśleć, że jest tylko 6 prac.
  • Odpowiedz
@erebeuzet: @erebeuzet weź mnie nie podawaj do głosowania, nigdy nie nie proponowałem tego tematu, miałem tak zrobić gdybym w razie mojej wygranej mógł to zrobić, normalnie najuczciwiej byłoby gdyby wygrywający podawał następny temat...
Ale przecież ty tu rządzisz, dobranoc.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@odys ale po co te nerwy? ta zasada weszła w porozumieniu z najaktywniejszymi uzytkownikami tagu. Nie napisalem tego złośliwie, więc się nie obrażaj, chcialem tylko podkreślić, ze jako jedyny się z tego nie wywiązałes, a mimo to i tak nie miałem serca pominąć Twojej pracy.
No ale nic na siłę.
Nie tyle rządzę, co nadzoruje.
  • Odpowiedz
  • 0
Widzisz, wyspałeś się, uspokoiłeś...
Dalej mnie ciekawi kiedy proponowalem dwa razy ten sam temat? :)
Skoro ostatni wrzuciłem pracę może trzeba było nie obejmować jej głosowaniem?
Pzdr 👋🏻
  • Odpowiedz
  • 0
@odys napisałeś w komentarzu "juz podawalem" i podales temat. odebrałem to jako powtórzenie tematu. przecież nie zapamiętuje tych propozycji, a wybieram przed kolejną edycja.
Kto sie wyspał ten s8e wyspal. To ty tu doszukales sie tu jakiejś obrazoburczosci.
pzdr
  • Odpowiedz
@erebeuzet: Auć, a ja też podałam jeszcze raz temat, który kiedyś ci wysłałam, ale nie był do tej pory wykorzystany. Pisałam w wiadomości, nie zgłaszałeś zastrzeżeń. Sumarycznie mam na koncie niewykorzystane dwa, czyli podać jeszcze trzeci? Albo... jestem razem z @odys do wyrzucenia - za złe nie będę mieć, i tak dostałam w pierwszej ankiecie sporo głosów raczej za sam koncept, jest mi szalenie miło z tego powodu, natomiast
  • Odpowiedz
@erebeuzet nowe, w komentarzach, ale trzeba wywalić podwójne głosy. Lipa tak czy inaczej. Ankieta jest za krótka, tak?
Można też zrobić ankietę w google. Mogę zrobić jak chcesz.
  • Odpowiedz
@Inevera Ale jakie podwójne głosy? Jeśli zrobi się wątek, gdzie w każdym komentarzu znajdzie się jedna praca, a głosowanie ma polegać na daniu plusa, to przecież nie da się dać więcej niż jednego.
W poście głównym chyba powinna być natomiast zbiorcza galeria, żeby było widać na dzień dobry, ile tych prac jest i mniej więcej jak wyglądają.
EDIT: Aaa, można przecież dać plusa kilku pracom, w tym problem. Myślenie mi poszło
  • Odpowiedz