Aktywne Wpisy

Co byście chcieli dostać jako niebieskie paski.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.

Salido +287
Minął 54. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęło 6 osób.
240 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
263 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęło 6 osób.
240 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
263 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-39
Pobierz

CSI Wykop from Miami
Tag prawie że martwy ale warto kogoś ostrzec przed oskarkiem.
Tu macie konto olx od oskarka, który sprzedaje te swoje rzeczy, które dostaje pewnie z Anglii.
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2bVXho/
A teraz kilka dowodów.
screen axel1.jpg pokazuje Xboxa Classic, który jest uwalony jakimś białym specyfikiem i na jego filmiku pod tytułem "Wielki unboxing: Xbox Classic + Sega Master System II + Retro Gamer sierpniowy" widać jak w 5:47 pokazuje tego Xboxa, który jest uwalony w tych samych miejscach tym samym bialym specyfikiem.
axel1.jpg
screen axel2.jpg pokazuje karte pamięci do Xboxa Classic o tych samych numerach co w ogłoszeniu olx jak i na jego filmie https://www.youtube.com/watch?v=rHZKzZV_mP4
axel2.jpg
screen axel3.jpg pokazuje czerwonego dualshocka 4 z firmy Games (o czym też mówi w 4:20) a przy okazji mały biały element (nie wiem co to jest, wygląda jak bialy paproch) jest w identycznym miejscu na ogłoszeniu olx jak i na jego filmiku
axel3.jpg
screen axel4.jpg pokazuje tego pada Duke do Xboxa Classic, który też jest specyficznie uwalony białym czymś na zdjęciach na olx jak i na filmiku
axel4.jpg
screen axel5.jpg pokazuje jak axel jest nieuprzejmy a my dokładnie wiemy że on taki jest, gdy ktoś mu zwraca uwage
axel5.jpg
Przy okazji widać, że sprzedaje te dwa dualshocki 4 czerwony i niebieski, że ceny ma zawyżone.
Ma tam wpisane Żyrardów a to niedaleko od Białegostoku, do tego inne imie na olx i można sprzedawać retro sprzęty zza granicy od ziomeczków.
Do tego te gry na SNESa, które pokazuje na filmiku są na jego ogłoszeniu jako 6 gier za 500 zł.
Nie ma bata żeby to nie było jego konto olx, nikt mi nie powie, że to nie on.
źródło: Zrzut ekranu z 2024-09-10 09-59-47
PobierzPSP i PS1 wystawiona ok bo same konsole chodza po tyle jak je wystawia lombard, ktore schodza za taka kwote. Sega Mega Drive tez cena ok, SNES za 1000zl cena taka ok ale za 3000zl