Wpis z mikrobloga

Zastanawia mnie czemu adaptacja Nier Automaty przechodzi bez echa. Historia jest dobra, a na pewno lepsza niż większość tytułów które aktualnie są na topie. No i sama gra była sukcesem
#animedyskusja
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Styline: oglądałem do momentu kiedy wstrzymali emisję, próbowałem wrócić ale ani to nie ma szczególnie dobrej animacji, fabuła prawie że stoi w miejscu, akcja była ok, ale cgi kłuje w oczy. Może i fanom gry się podoba, ale ja nie grałem i pomimo oglądania dziesiątek anime na sezon automaty nie dało się oglądać a jest wiele lepszych bądź ciekawszych tytułów do obejrzenia.
  • Odpowiedz
@Styline: Jak wyżej są lepsze tytuły, ale kolega podpowiedział, że Nier wywodzi się z Drakengarda i zainspirowało mnie to do obejrzenia mojego najdłuższego filmu na youtube, gdzie gościu przez ponad 6h tłumaczy cały lore. Wciągnęło mnie to bardziej niż samo Nier xD
Krunhy - @Styline: Jak wyżej są lepsze tytuły, ale kolega podpowiedział, że Nier wywo...
  • Odpowiedz
@Gnieznianin: no nier anime bez znajomości replicant i automata to raczej nie porwie

@Styline ja na początku anime, szczególnie w pierwszej sekwencji która dosłownie była kropka w kropkę jak w grze szczególnie z muzyką, to miałem ciary. Potem już nie szczególnie, raz jeszcze w drugiej połowie jak pojawiła się piosenka Devoli i Popoli ale to była tylko krótka scenka po napisach. Ogólnie pomimo że wiem, że anime jest w
  • Odpowiedz