Razem z przyjacielem tworzymy dwa projekty, które mają pomóc w osiągnięciu LD i innych odmiennych stanów świadomości, jednym z nich jest aplikacja, która ma pomóc w LD. Zapytaliśmy na Reddicie co miałoby się na nią składać oprócz dziennika snów, przypominacza o RT i jakichś funkcji pomagających w WILD, FILD i SSILD. A co wy byście chcieli? Wiemy że takich appek jest na pęczki ale chcemy zrobić takie uniwersalne narzędzie :) #swiadomysen #sen #sny #oobe #luciddream #ld #luciddreaming
@billuscher: Najlepszym uniwersalnym narzędziem są grzyby. Reszta to nakręcanie się i wymyślanie innych metod które jedynie co mogą to popsuć jakość snu i rozregulować zegar biologiczny
@CH3j: no ale nie każdy może i chce grzyby, co do technik zależy jak często ich używasz, nie powinno się np robić WBTB często @kotcafe też nie jestem ich fanem, przekażę chociaż kolega myśli o zarabianiu na tej apce ;)
@billuscher: Życzę powodzenia w projekcie. Moja reakcja jest taka ponieważ w okresie dojrzewania dużo eksperymentowałem z tym i wiem jakie są konsekwencje korzystanie z rad z internetu.
@billuscher mi wczoraj udało się zachować świadomość podczas zasypiania i miałem najlepsze sny w życiu. Skuteczna metoda ale bardzo trudna do wykonania. Dziennik snów to zeszyt lepszy.
@billuscher: mam jeszcze jeden pomysł. w aplikacji stwórzcie jakąś społeczność, forum. będzie to wygodne o ile aplikacja będzie miała jakichś beneficjentów. dostęp do społeczności w aplikacji byłby bardzo wygodny i przydatny bo jak wiemy najlepszą wiedzę człowiek bierze od innych. a poza tym w internecie brakuje porządnego forum o świadomym śnieniu.
Wiemy że takich appek jest na pęczki ale chcemy zrobić takie uniwersalne narzędzie :)
#swiadomysen #sen #sny #oobe #luciddream #ld #luciddreaming
Reszta to nakręcanie się i wymyślanie innych metod które jedynie co mogą to popsuć jakość snu i rozregulować zegar biologiczny
@kotcafe też nie jestem ich fanem, przekażę chociaż kolega myśli o zarabianiu na tej apce ;)
Jest wpis napisałem swoje zdanie. Jak widzisz opa to nie ruszyło i miło odpisał co o tym myśli.
Moja reakcja jest taka ponieważ w okresie dojrzewania dużo eksperymentowałem z tym i wiem jakie są konsekwencje korzystanie z rad z internetu.
I dziękuję :)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@kotcafe noted, przekażę ;)