Wpis z mikrobloga

Razem z przyjacielem tworzymy dwa projekty, które mają pomóc w osiągnięciu LD i innych odmiennych stanów świadomości, jednym z nich jest aplikacja, która ma pomóc w LD. Zapytaliśmy na Reddicie co miałoby się na nią składać oprócz dziennika snów, przypominacza o RT i jakichś funkcji pomagających w WILD, FILD i SSILD. A co wy byście chcieli?
Wiemy że takich appek jest na pęczki ale chcemy zrobić takie uniwersalne narzędzie :)
#swiadomysen #sen #sny #oobe #luciddream #ld #luciddreaming
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@billuscher: Najlepszym uniwersalnym narzędziem są grzyby.
Reszta to nakręcanie się i wymyślanie innych metod które jedynie co mogą to popsuć jakość snu i rozregulować zegar biologiczny
  • Odpowiedz
  • 0
@CH3j: no ale nie każdy może i chce grzyby, co do technik zależy jak często ich używasz, nie powinno się np robić WBTB często
@kotcafe też nie jestem ich fanem, przekażę chociaż kolega myśli o zarabianiu na tej apce ;)
  • Odpowiedz
@kotcafe: Za to twoja zabawa w adwokata jest na miejscu xD

Jest wpis napisałem swoje zdanie. Jak widzisz opa to nie ruszyło i miło odpisał co o tym myśli.
  • Odpowiedz
@billuscher: Życzę powodzenia w projekcie.
Moja reakcja jest taka ponieważ w okresie dojrzewania dużo eksperymentowałem z tym i wiem jakie są konsekwencje korzystanie z rad z internetu.
  • Odpowiedz
@billuscher: mam jeszcze jeden pomysł. w aplikacji stwórzcie jakąś społeczność, forum. będzie to wygodne o ile aplikacja będzie miała jakichś beneficjentów. dostęp do społeczności w aplikacji byłby bardzo wygodny i przydatny bo jak wiemy najlepszą wiedzę człowiek bierze od innych. a poza tym w internecie brakuje porządnego forum o świadomym śnieniu.
  • Odpowiedz