Wpis z mikrobloga

Czy ktoś się pozbył tych małych ku* wiów? Walczę z nimi odkąd pamiętam. Nie działa sprzatanie, trutka i inne domowe sposoby (lawenda, cytryna, kwas borowy) Zwierzaka nie mogę mieć w domu że względu na alergię na sierść. Cyklon B też nie mogę użyć, bo mam małe dziecko. Rybiki chodzą mi już po ścianach, wchodzą do szafek kuchennych, szafek z ubraniami, zabawek dziecka, na zasłony, firany. Chyba już wszędzie je widziałem. Gniazdo mają pewnie pod panelami, ale no nie będę całej podłogi w chacie rozwalać, bo nie mam na to czasu xD. Dodam, że są one w całym bloku. Proszę o cenne porady.
#rybiki #rybikcukrowy #insekty #robaki #polskiedomy #pytanie #pytaniedoeksperta #pomocy
mr_ponglish - Czy ktoś się pozbył tych małych ku* wiów? Walczę z nimi odkąd pamiętam....

źródło: temp_file2172028986698446047

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mr_ponglish: sół pochłąnia wilgoć i je zabija może tak ;) ale tego się nie poleca jak chcesz się pozbyć na 'maxa' to tylko rzeczy jak pełne oznoowanie pomieszcznia wymorduje je ich dzieci i prawnuki
  • Odpowiedz
@mr_ponglish: ja pozbyłem się ich tym preparatem - BROS 007 PREPARAT NA OWADY BIEGAJĄCE KARALUCHY PCHŁY PLUSKWY RYBIKI. Z allegro za jakieś 17 zł. Dawno to było wiec nie pamiętam dokładnie ile to trwało, ale chyba po 2 miesiącach już nie widziałem żadnego.
Preparatem psikałem chyba tylko 2 razy na podłogę przy brodziku skad one wylazily. Nie myłem tego miejsca przy myciu podlogi.
Z tym preparatem jest chyba tak, ze
enderosc - @mr_ponglish: ja pozbyłem się ich tym preparatem - BROS 007 PREPARAT NA OW...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2024-09-11_134740_allegro.pl

Pobierz
  • Odpowiedz