Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Gdzie szukać aseksualnych lasek lub z zerowym libido? Niestety wiek robi swoje + pracuje zdalnie, więc jedyne co to mogę szukać na #tinder #badoo i podobnych ale tam no cóż.. że tak powiem "z nie jednego pieca chleb jadły" i nawet jak się jakaś trafi to raczej szuka szybkich akcji i leci dalej. Wszystkie te "no ONS/FWB", "czysta karta", "tylko poważne relacje", "szukam na dłużej" to w praktyce zwykła zasłona dymna i nie żadne stabilne laski tylko "skrzywdzone" już 100 razy i unikają 101 razu (do momentu pojawienia się przystojniaka).

#zwiazki #przegryw #blackpill #niebieskiepaski #podrywajzwykopem #relacje #tfwnogf #samotnosc #libido #aseksualnosc

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Znowu ten bait z aseksualnymi czy innymi sapioseksualnymi jednorożcami.
Nie istnieje coś takiego, a jak istnieje to jest jakiś promil promila populacji.
Po prostu niektóre kobiety mają tak wielkie wymagania, że tylko chad thundercoock zakręciłby w głowie.
  • Odpowiedz
Nie istnieje coś takiego, a jak istnieje to jest jakiś promil promila populacji.

@Nowystaryziel: istnieje, znam dwie takie laski i parę lat temu zagadałem z dwiema laskami, jak rozmawialiśmy sobie o toksycznych zachowaniach obu płci. Po ich opisie, zadałem kilka pytań kontrolnych i jest zgodność z tymi, które osobiscie poznałem. Tak, to promil populacji, chyba jeszcze mniejszy niż LPG. Natomiast co innego kobiety / ludzie z niskim libido.
  • Odpowiedz
@MajorKusiol: No kobiety średnio mają 4 razy mniejszy popęd od mężczyzn. Kobiety mają wyższe wymagania co do wyglądu i genów potencjalnego partnera. To, że sobie pomyślą że są sapio czy aseks to nie znaczy, że stracą głowę gdy trafi się chad 8-9/10.
Tak samo faceci muszą sobie copować, np. otwarte związki. Facet podświadomie lub świadomie wie, że nie znajdzie sobie kobiety więc woli siedzieć w słabym związku z martwą sypialnią,
  • Odpowiedz
@Nowystaryziel:

Z tym popędem, to nie jest tak 0,1. Ale generalnie tak, rzadko kiedy kobiety mają większe ciśnienie na s--s niż faceci. Z takim chadem pełna zgoda, to normalny mechanizm. Kiedyś z koleżanką z liceum, która ćwiczy na siłce, śledzi te tematy, gada podobne rzeczy co Ty i ja, jest "trochę julką z borderkiem", ale jest świadoma swoich złych cech i chce pracować nad sobą, gadaliśmy o tym motywie "miłości
  • Odpowiedz
@MajorKusiol: Wzrostu czy twarzy nie zrobisz sobie na siłowni. Dodatkowo młodsze generacje pokolenia zet i młodsze są coraz piękniejsze- dziewczyny i chłopacy też. Gymcell nie przebije młodego Oskarka Adonisa szczupłego 195 cm z piękną twarzą i kręconymi włosami. Co najwyżej jakieś zaburzone laski z daddy issue wezmą sobie byczka bo ojca zabrakło w wychowaniu.
  • Odpowiedz
@Nowystaryziel: nie przebije, zgoda, ale jest w pozycji dużo lepszej niż zwykły incel. Młode nie lecą w większości na muskularnych, zgadza się. Chętniej wezmą słodkiego chłopca, zanim zrozumie lekcję "z ładnej miski się nie najesz".
  • Odpowiedz