Aktywne Wpisy
monalisssa +2
Poruszałam się pojazdem nr2. Ruszyliśmy jednocześnie z nr1. W tym czasie pojazd3 ruszył praktycznie równo za nr2 tak że w momencie jak miałam wjechać na pas drogi głównej, to on się tam znalazł. Na szczęście nic nie jechało z naprzeciwka i odczekałam na lewym pasie drogi głównej aż przejedzie dalej. Zaznaczam że nr3 stał za nr2 tylko jak on ruszył, to ten się wbił szybko na prawo. Byłam na wysokości tej "grubszej"
Kiedys_Mialem_Fejm +556
Mamy 2024 rok i według niektórych bardzo ważnym plusem gry za 300 zł jest to, że działa i można ją skończyć xd
#gry #silenthill #ps5
#gry #silenthill #ps5
Gdzie szukać aseksualnych lasek lub z zerowym libido? Niestety wiek robi swoje + pracuje zdalnie, więc jedyne co to mogę szukać na #tinder #badoo i podobnych ale tam no cóż.. że tak powiem "z nie jednego pieca chleb jadły" i nawet jak się jakaś trafi to raczej szuka szybkich akcji i leci dalej. Wszystkie te "no ONS/FWB", "czysta karta", "tylko poważne relacje", "szukam na dłużej" to w praktyce zwykła zasłona dymna i nie żadne stabilne laski tylko "skrzywdzone" już 100 razy i unikają 101 razu (do momentu pojawienia się przystojniaka).
#zwiazki #przegryw #blackpill #niebieskiepaski #podrywajzwykopem #relacje #tfwnogf #samotnosc #libido #aseksualnosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Serio pytam, po co ci de facto dziecko którym musisz się opiekować?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Nie istnieje coś takiego, a jak istnieje to jest jakiś promil promila populacji.
Po prostu niektóre kobiety mają tak wielkie wymagania, że tylko chad thundercoock zakręciłby w głowie.
@Nowystaryziel: istnieje, znam dwie takie laski i parę lat temu zagadałem z dwiema laskami, jak rozmawialiśmy sobie o toksycznych zachowaniach obu płci. Po ich opisie, zadałem kilka pytań kontrolnych i jest zgodność z tymi, które osobiscie poznałem. Tak, to promil populacji, chyba jeszcze mniejszy niż LPG. Natomiast co innego kobiety / ludzie z niskim libido.
Tak samo faceci muszą sobie copować, np. otwarte związki. Facet podświadomie lub świadomie wie, że nie znajdzie sobie kobiety więc woli siedzieć w słabym związku z martwą sypialnią,
Z tym popędem, to nie jest tak 0,1. Ale generalnie tak, rzadko kiedy kobiety mają większe ciśnienie na s--s niż faceci. Z takim chadem pełna zgoda, to normalny mechanizm. Kiedyś z koleżanką z liceum, która ćwiczy na siłce, śledzi te tematy, gada podobne rzeczy co Ty i ja, jest "trochę julką z borderkiem", ale jest świadoma swoich złych cech i chce pracować nad sobą, gadaliśmy o tym motywie "miłości