Wpis z mikrobloga

Coś tak czuje, że Rybnik wejdzie do Ekstraligi. Bydgoszcz nie wytrzyma ciśnienia. Ostrów nie odrobi dzisiaj.
#zuzel
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zielony34: Dla przyszłego sezonu ekstraligi lepiej, by ktoś z pary Bydgoszcz/Ostrów awansował, bo Rybnik bez Kurtza, nie będzie miał szans na zbudowanie składu walczącego o utrzymanie i będzie od każdego niemiłosiernie dostawać.
  • Odpowiedz
@Zielony34: Oj Bydgoszcz jakby awansowała, to mogłaby naprawdę fajny skład zbudować, bo wróciłby Przyjemski, do tego za Szczepaniaka tylko jakiegoś Pawlickiego lub Przedpełskiego wstawić i zdecydowanie chłopcami do bicia, by nie byli.
  • Odpowiedz
  • 0
@tomasz-kalucki: A oni przypadkiem nie są już zakontraktowani...? Z tego, co czytałem ostatnio, to nikt już nie został na rynku transferowym, oprócz Lebiedieva, który jeśli nie dostanie żadnej propozycji z PGE, to wraca do nas, do Krosna. Dolar poszedł do Medalików.
  • Odpowiedz
@pietrek16: Wiem, że jest beznadziejny ale i tak lepszy od Szczepaniaka, który w Grudziądzu pokazał, że na ekstraligę się nie nadaje, a kimś pozycję ostatniego seniora załatać trzeba, a w razie potrzeby Przyjemski będzie wchodzić w tą dziurę i tyle :D

@Zielony34 O tym że Dolar idzie do Częstochowy, to wiem, o innych nie słyszałem. Tylko to że taki Pawlicki przykładowo wiązany jest z Grudziądzem.
  • Odpowiedz
@pietrek16: To by pewnie nie wypaliło. Obecni juniorzy na tle ekstraligowych raczej gubili, by dużo punktów, których on jest gwarantem, a w razie potrzeby zawsze jakieś dodatkowe wyścigi mógłby dostać.
Zresztą w Sportowych Faktach, był nawet na ten temat artykuł i jego menedżer mówił, że nie ma tematu Przyjemskiego na seniorce.

@Zielony34 Czytam newsy związane z Grudziądzem i o niczym takim nie słyszałem. Tylko wiem tyle, że mają przygotowanych
  • Odpowiedz
  • 0
@tomasz-kalucki: No, ale pewne jest to, że jeszcze moga zajść jakieś zmiany na rynku transferowym. Życzę Andrzejowi jak najlepiej, ale lepiej życzę własnej drużynie i mam nadzieję, że nikt po niego nie zadzwoni i do nas wróci na sezon 2025, bo Wacek jeździ bardzo w kratkę i nie można na nim polegać.Dodatkowo, trzeba znaleźć kogoś za Wojdyłe, bo o ile Krakowiak podniósł się na koniec sezonu, tak Wojdyło to równia
  • Odpowiedz
@Zielony34: Nie przyglądam się specjalnie przyszłorocznym składom M2E ale wiem, że Leszno będzie miało piekielnie mocny, jak na te rozgrywki i życzę wszystkim pozostałym ekipom, by którakolwiek zbudowała skład zdolny z nimi nawiązać równą walkę, by nie było powtórki sprzed roku z Zielonką.
Z tym Lebiediewem byłbym ostrożny, bo chłop indywidualnie wymiata, a w lidze przyczynił się już raz do Waszego spadku i tym bardziej w tym roku do spadku
  • Odpowiedz