Aktywne Wpisy
McDermott +72
KingaM +17
Gdybym 25 lat temu bardziej cisnęła swojego ojca by dogadał się z sąsiadem i pozwolil mi przechodzić przez stara deskę przez 3 metrowa rzekę, dwie łąki i trzy podwórka to do szkoły i na przystanek do miasta miałabym 10 minut a nie 35. W tym miejscu rzeczka była najwęższa ale i tak kiedyś krowa tam wpadła i się utopiła, chociaż wody tylko po pas a sąsiad za rzeką trzymał luzem psa żebym
Według doniesień medialnych Donald Tusk zakazał emisji spotu promującego program "Aktywny Rodzic" z lewicowym ministrem Agnieszką Dziemianowicz-Bąk w roli głównej, dlatego że nie wystąpił w nim nikt z Platformy Obywatelskiej...
#bekazpodludzi #polityka #platformaobywatelska #neuropa #4konserwy #bekazprawakow
Ciekawe czy gdyby minister z PO zrobił podobny spot, z innego oczywiście ministerstwa to też były pretensje do PO, że nie ma tam wiceministrów z innych partii.
@Njal: Chyba właśnie by nie zrobił i raczej o to tu chodzi.
Ten lans tej minister był tak słaby, że aż dziw że to przeszło. Od razu skojarzenie z Ziobro i lans z Funduszem Sprawiedliwości.
ADB chce startować w wyborach prezydenckich i to jest jedyny powód dlaczego tusk jej spotu zakazał ( bo najpewniej sam będzie chciał startować)
Niech zgadnę, wstydzisz się, bo źródłem jest jakieś gównomedium całkowicie sprzyjające PIS?
@lewoprawo PiS, pIS, Pis, PIS, pis, pIS, PIs, pIS...
A gdzie jest artykuł o tym, że wściekł się, bo nie było w tym spocie nikogo z PO?
Podasz wreszcie link do konkretnego artykułu z tym cytatem?
Doniesienia te są potwierdzone przez inne spoty, min. Nitrasa z Nowacką - Jak na dłoni wychodzi tutaj hipokryzja i tłamszenie koalicjantów przez partię
@Njal: źródła środowiskowe i burza medialna donoszą że jesteś debilem
Zapytałem 3 razy o konkrety z wpisu, a Ty że nie ma to dla mnie żadnego znaczenia.
I jeszcze innych masz czelność wyzywać od "obrońców guru"? Przecież właśnie przyznałeś się, że sam sobie kreujesz rzeczywistość, nieistniejące doniesienia medialne. Tylko po to, żeby potwierdzić swoje poglądy polityczne czymkolwiek, nawet
@Rad-X za ten wpis dostaniesz w siedzibie PO na Wiejskiej 12A pączka z niemieckimi truskawkami
I to mi zarzucasz, że nie umiem czytać? XD
i tym ludziom to nie przeszkadza nawet jak im to wytkniesz czarno na białym, tak głęboko są już zanurzeni w tej swojej bańce i plemiennej mentalności
Komentarz usunięty przez moderatora
@Njal szansa na realizację programu wyborczego Kaczyńskiego.
Jakbyś zaomnial że on ma władze absolutna to przypomnę jak się kiedyś pomylil i powiedział, że będzie to wypłata netto a nie brutto. Oczywiście było ustalone, że będzie to brutto, ale nikt