Wpis z mikrobloga

Z cyklu: "Tusk się wściekł" xD

Według doniesień medialnych Donald Tusk zakazał emisji spotu promującego program "Aktywny Rodzic" z lewicowym ministrem Agnieszką Dziemianowicz-Bąk w roli głównej, dlatego że nie wystąpił w nim nikt z Platformy Obywatelskiej...

#bekazpodludzi #polityka #platformaobywatelska #neuropa #4konserwy #bekazprawakow
Njal - Z cyklu: "Tusk się wściekł" xD

Według doniesień medialnych Donald Tusk zakaza...

źródło: temp_file3980583014425484554

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 27
Idealny przykład kanibalizacji, wchodzenie w koalicje z Tuskiem nie wiele się różni od wchodzenia w koalicję z Kaczyńskim oprócz tego że u Kaczyńskiego przynajmniej są szansa na realizacje programu wyborczego

Ciekawe czy gdyby minister z PO zrobił podobny spot, z innego oczywiście ministerstwa to też były pretensje do PO, że nie ma tam wiceministrów z innych partii.
Njal - Idealny przykład kanibalizacji, wchodzenie w koalicje z Tuskiem nie wiele się ...

źródło: nie-wiem-choc-sie-domyslam-tadeusz-sznuk-1-z-10-jeden-z-dziesieciu

Pobierz
  • Odpowiedz
Ciekawe czy gdyby minister z PO zrobił podobny spot, z innego oczywiście ministerstwa to też były pretensje do PO, że nie ma tam wiceministrów z innych partii.

@Njal: Chyba właśnie by nie zrobił i raczej o to tu chodzi.

Ten lans tej minister był tak słaby, że aż dziw że to przeszło. Od razu skojarzenie z Ziobro i lans z Funduszem Sprawiedliwości.
  • Odpowiedz
@Njal: Dasz link do tych "informacji medialnych"? We wczorajszym Stanie Wyjątkowym mówili, że wściekł się, bo z tym spotem o------a mniej więcej to samo, co kiedyś Ziobro ze swoim spotem. A czego skutkiem było odebranie PIS subwencji.
  • Odpowiedz
@DRESIARZZ: a nitras z nowacką w filmiku o aktywnej szkole to co to było?
ADB chce startować w wyborach prezydenckich i to jest jedyny powód dlaczego tusk jej spotu zakazał ( bo najpewniej sam będzie chciał startować)
  • Odpowiedz
@Njal: Ja jestem tu tylko jeden i poprosiłem o źródło. Swoje podałem, a Ty potrafisz?

Niech zgadnę, wstydzisz się, bo źródłem jest jakieś gównomedium całkowicie sprzyjające PIS?
  • Odpowiedz
@Njal: Wszedłem w parę z tych artykułów i jest tam dokładnie to, o czym mówiłem. Tusk wściekł się, bo zarzuca jej promocję rodem z czasów rządów PIS.
A gdzie jest artykuł o tym, że wściekł się, bo nie było w tym spocie nikogo z PO?

Podasz wreszcie link do konkretnego artykułu z tym cytatem?
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@lewoprawo Oczywiście że nie dam z tym cytatem ponieważ nie ma takiego cytatu, to są doniesienia środowiskowe dodatkowo oparte na burzy medialnej i dowodach w postaci poprzednich materiałów promocyjnych - no ale najważniejsze żeby obronić swojego guru, to co jest napisane we wpisie nie ma dla ciebie znaczenia

Doniesienia te są potwierdzone przez inne spoty, min. Nitrasa z Nowacką - Jak na dłoni wychodzi tutaj hipokryzja i tłamszenie koalicjantów przez partię
  • Odpowiedz
Oczywiście że nie dam z tym cytatem ponieważ nie ma takiego cytatu, to są doniesienia środowiskowe dodatkowo oparte na burzy medialnej i dowodach w postaci poprzednich materiałów promocyjnych

@Njal: źródła środowiskowe i burza medialna donoszą że jesteś debilem
  • Odpowiedz
@Njal: W pierwszym poście bardzo wyraźnie napisałeś "doniesienie medialne", a teraz się z tego wycofujesz XD

Zapytałem 3 razy o konkrety z wpisu, a Ty że nie ma to dla mnie żadnego znaczenia.

I jeszcze innych masz czelność wyzywać od "obrońców guru"? Przecież właśnie przyznałeś się, że sam sobie kreujesz rzeczywistość, nieistniejące doniesienia medialne. Tylko po to, żeby potwierdzić swoje poglądy polityczne czymkolwiek, nawet
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
źródła środowiskoee i burza medialna donoszą że jesteś debilem

@Rad-X za ten wpis dostaniesz w siedzibie PO na Wiejskiej 12A pączka z niemieckimi truskawkami
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@lewoprawo podałem zarówno źródła medialne jak i przykład dowodów na zaistniałą sytuację w postaci spotu przy którym taka sytuacja nie wystąpiła przez obecność jednego z prominentnych polityków KO, jak nie umiesz czytać Platformerski lizaczu d--y to nie jest mój problem.
  • Odpowiedz
@Njal: Podałeś źródła medialne, w których jest napisane to, co ja na napisałem. O tym, co Ty napisałeś, nie potrafisz znaleźć ani jednego artykułu.

I to mi zarzucasz, że nie umiem czytać? XD
  • Odpowiedz
@lewoprawo: też mnie to bardzo razi, że praktycznie każda informacja podawana publicznie musi być zmanipulowana czy przekłamana, zamiast po prostu przedstawić suche fakty i dać się ludziom zastanowić

i tym ludziom to nie przeszkadza nawet jak im to wytkniesz czarno na białym, tak głęboko są już zanurzeni w tej swojej bańce i plemiennej mentalności
  • Odpowiedz
@Njal

Idealny przykład kanibalizacji, wchodzenie w koalicje z Tuskiem nie wiele się różni od wchodzenia w koalicję z Kaczyńskim oprócz tego że u Kaczyńskiego przynajmniej są szansa na realizacje programu wyborczego

@Njal szansa na realizację programu wyborczego Kaczyńskiego.
Jakbyś zaomnial że on ma władze absolutna to przypomnę jak się kiedyś pomylil i powiedział, że będzie to wypłata netto a nie brutto. Oczywiście było ustalone, że będzie to brutto, ale nikt
  • Odpowiedz