Aktywne Wpisy

wykop +20
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +3
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

Ciekawe czy gdyby minister z PO zrobił podobny spot, z innego oczywiście ministerstwa to też były pretensje do PO, że nie ma tam wiceministrów z innych partii.
źródło: nie-wiem-choc-sie-domyslam-tadeusz-sznuk-1-z-10-jeden-z-dziesieciu
Pobierz@Njal: Chyba właśnie by nie zrobił i raczej o to tu chodzi.
Ten lans tej minister był tak słaby, że aż dziw że to przeszło. Od razu skojarzenie z Ziobro i lans z Funduszem Sprawiedliwości.
ADB chce startować w wyborach prezydenckich i to jest jedyny powód dlaczego tusk jej spotu zakazał ( bo najpewniej sam będzie chciał startować)
@lewoprawo PiS, pIS, Pis, PIS, pis, pIS, PIs, pIS...
źródło: 35f8a1ef-7c97-4ede-954f-b1da84384ffe_f1400x900
PobierzA gdzie jest artykuł o tym, że wściekł się, bo nie było w tym spocie nikogo z PO?
Podasz wreszcie link do konkretnego artykułu z tym cytatem?
Doniesienia te są potwierdzone przez inne spoty, min. Nitrasa z Nowacką - Jak na dłoni wychodzi tutaj hipokryzja i tłamszenie koalicjantów przez partię
@Njal: źródła środowiskowe i burza medialna donoszą że jesteś debilem
Zapytałem 3 razy o konkrety z wpisu, a Ty że nie ma to dla mnie żadnego znaczenia.
I jeszcze innych masz czelność wyzywać od "obrońców guru"? Przecież właśnie przyznałeś się, że sam sobie kreujesz rzeczywistość, nieistniejące doniesienia medialne. Tylko po to, żeby potwierdzić swoje poglądy polityczne czymkolwiek, nawet
@Rad-X za ten wpis dostaniesz w siedzibie PO na Wiejskiej 12A pączka z niemieckimi truskawkami
I to mi zarzucasz, że nie umiem czytać? XD
i tym ludziom to nie przeszkadza nawet jak im to wytkniesz czarno na białym, tak głęboko są już zanurzeni w tej swojej bańce i plemiennej mentalności
Komentarz usunięty przez moderatora
@Njal szansa na realizację programu wyborczego Kaczyńskiego.
Jakbyś zaomnial że on ma władze absolutna to przypomnę jak się kiedyś pomylil i powiedział, że będzie to wypłata netto a nie brutto. Oczywiście było ustalone, że będzie to brutto, ale nikt