Wpis z mikrobloga

Mireczki, nowo zakupiony S23 256GB, zaktualizowany do ostatniej wersji oprogramowania, skonfigurowany. I co? Restartuje się. W losowych momentach lub w czasie kiedy nie jest używany. Chwila zamrożenia, ekran gaśnie i urządzenie restartuje się. Co może być przyczyną?
Ktoś ma podobną przypadłość? Bawić się w serwis czy zwrot?

#samsung #s23 #galaxys23 #android #galaxy #pytanie #awaria #smartfon
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PoProstuOn to jest skutek uboczny masowej produkcji, tu nie chodzi nawet o markę, miałem też awarie Sim w kilkumiesięcznym iPhonie, z tym że tam była na tyle zabawna historia, że wymienili na nowy, w iPhonie nie wymienia się płyt głównych podobno
  • Odpowiedz
@PoProstuOn: zwróć. Takie zachowania to z reguły ciężkie do namierzenia i wyprostowania, coś typu wadliwa kość ram. Mam Huaweia starszego co mu się tak zaczęło dziać i nic nie pomagało, szkoda inwestować w to czasu.
  • Odpowiedz
Restartuje się. W losowych momentach lub w czasie kiedy nie jest używany.

@PoProstuOn gościu sprawdź najpierw w ustawieniach czy nie masz po prostu włączonego auto restartu i auto optymalizacji zanim zaczniesz kręcić Małysza, bo to dokładnie tak działa xd
  • Odpowiedz
@PoProstuOn: zwróć. Ja tak miałam dawno temu z Nokią, c--a się restartowała jak jej się podobało. Do rekrutera 3 razy wznawiałam połączenie.

Szkoda życia na nerwy ;d
  • Odpowiedz
Miałam tak samo z S22, na początku restartował się w przypadkowych momentach, później co kilka minut, a następnie sekund. Oddałam na reklamację, wymienili płytę główną i już od prawie roku działa bez problemów.
  • Odpowiedz
@PoProstuOn: tak w ogóle warto s23 brać? sklepy podniosły ceny o 1000 zł i samsung oddaje 1000 zł xD
mam 1200 zł na kuponie w media expert i niedługo telefon nowy muszę kupić
  • Odpowiedz
@PoProstuOn: zwrot albo rękojmia. Ja bym nie chciał zapłacić paru k PLN za telefon, który jakiś Mariusz w serwisie rozłoży na kawałki i c--j wie jak poskłada. Zapłaciłeś za fabrycznie nowy, to oczekuj nowego.
  • Odpowiedz