@przeciwko78: czas taki średni, mógłby być lepszy ale nie ścigałem się dzisiaj na czas, miałem zaplanowaną trasę częsciowo przez lasy , szutry, miejscami bylo piaszczyście i nie dało się szybko jechać, trochę asfaltu też było ale rower mało się nadaje do bicia rekordów czasowych bo to dość ciężki MTB a do tego wożę kilka kg bagażu ( ͡°͜ʖ͡°)
@ujdzie: kiedyś wydawało mi się, że 100km to jest morderczy dystans i stanowczo nie dla mnie, jeszcze tej wiosny tak sobie myślałem nieśmiało że moze się kiedyś porwę na te 100km ale może jak zmienię rower na bardziej sportowy, w końcu w połowie sierpnia tego roku spróbowałem i okazało się, że to nie jest aż taki wyczyn ( ͡°͜ʖ͡°) i od tego czasu
dzisiejsza przejażdżka i jednocześnie mój osobisty rekord jeżeli chodzi o przejechany dystans #chwalesie
chyba już taka ostatnia w tym roku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
pogoda dopisała, ze 2000 kcal spalone ( ͡º ͜ʖ͡º) #chudnijzwykopem
#rowerowyrownik #rower #mtb
Skrypt | Statystyki
@Ksemidesdelos:
@przeciwko78: czas taki średni, mógłby być lepszy ale nie ścigałem się dzisiaj na czas, miałem zaplanowaną trasę częsciowo przez lasy , szutry, miejscami bylo piaszczyście i nie dało się szybko jechać, trochę asfaltu też było ale rower mało się nadaje do bicia rekordów czasowych bo to dość ciężki MTB a do tego wożę kilka kg bagażu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ujdzie: kiedyś wydawało mi się, że 100km to jest morderczy dystans i stanowczo nie dla mnie, jeszcze tej wiosny tak sobie myślałem nieśmiało że moze się kiedyś porwę na te 100km ale może jak zmienię rower na bardziej sportowy, w końcu w połowie sierpnia tego roku spróbowałem i okazało się, że to nie jest aż taki wyczyn ( ͡° ͜ʖ ͡°) i od tego czasu