Aktywne Wpisy
lunaexoriens +70
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#zwiazki #logikarozowychpaskow #randkujzwykopem
Jestem w świeżym związku z dziewczyną która leci na psychotropach, chodzi na terapię, tygodniowe humory to żywa sinusoida, raz jest super raz jest tragicznie. Niestety obrywam rykoszetem. Jest źle - pomagam, służę pomocną ręką. Potem jest chwila odtrącenia i to ja jestem fe i be. Potem jest zrozumienie błędów i powrót do normalności. Trochę to męczy. Z drugiej strony gżdżenie się jest fantastyczne.
Jestem w świeżym związku z dziewczyną która leci na psychotropach, chodzi na terapię, tygodniowe humory to żywa sinusoida, raz jest super raz jest tragicznie. Niestety obrywam rykoszetem. Jest źle - pomagam, służę pomocną ręką. Potem jest chwila odtrącenia i to ja jestem fe i be. Potem jest zrozumienie błędów i powrót do normalności. Trochę to męczy. Z drugiej strony gżdżenie się jest fantastyczne.
Komentarz usunięty przez moderatora
W takiej sytuacji owoc mojej pracy jest cały mój i mogę nim dowolnie rozporządzać.
Dzisiaj system jest kreowany na niewolnictwo 2.0, masz co raz więcej rzeczy w najmie, subskrypcji, system podatkowy przeszkadza w bogaceniu się od 0, za to ci którzy już mają kapitał i majątek są znacznie mniej obciążeni i mają więcej możliwości optymalizacji, np, na sprzedaży sts juroszkowie zaoszczędzili 500mln zł podatku, fajnie nie, a Ty nie mając mieszkania wchodzisz w 32% pit, bo tak.
System finansowo gospodarczy też jest nastawiony na ciągłe gonienie króliczka, patrz inflacja, stopy procentowe, kredyt,
Polecam tag #codziennykataster w temacie.
Ale nazywanie pracy niewolnictwem to bardzo wulgarne nadużycie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@MazurskiSmak: Zgodziłabym się z
Każdy potrzebujący człowiek jest u podstaw niewolnikiem problematycznych potrzeb stworzonych przez ludzi