Aktywne Wpisy
Alzena +105
Zazdroszczę wam że jesteście w stanie pić te napoje zero 😔 ja tych słodzików nie jestem w stanie zdzierżyć, zostaje po nich na podniebieniu paskudny, mdły posmak którego nie mogę się pozbyć przez wiele godzin. A co gorsza te napoje bez cukru są o wiele słodsze niż odpowiedniki z cukrem.
#zdrowie #kuchnia
#zdrowie #kuchnia
kubas_782 +165
Co zrobiłem nie tak?
Poznałem dziewczynę na #tinder, ona ma 27 lat a ja 30. Byliśmy na 3 randkach na mieście, potem na 4 randce byliśmy na bilardzie a po bilardzie mieliśmy iść do baru na p--o. W trakcie bilardu dziewczyna powiedziała, że w sumie jestem fajny i że po bilardu zaprasza mnie do siebie ale mam jej obiecać, że nie będę próbował się do niej dobierać i że nie pozwoli mi by do czegoś doszło. Powiedziałem, że ok.
Poszliśmy do niej i trochę się z nią całowałem, chciała bym ją dotykał ale po rękach, szyi, nogach lecz nie po okolicach intymnych. Podczas spotkania kilka razy zrobiło się bardzo gorąco, za pierwszym razem trochę się napaliłem i ręcę zaczeły mi zjeżdżać na jej tyłek, zabrała je nic nie mówiąc. Potem przez chwile pograliśmy w gre i gdy skończyliśmy tak wyszło, że obejmowałem ją od tyłu i całowałem - podobało jej się i zaczęła pojękiwać, ale znowu zrobiło się gorąco i moje ręcę zaczęły krążyć w okolicach p----i, nagle odskoczyła i spytała "co robisz"? Potem znowu się uspokoiliśmy, pogadaliśmy siedząc na dystans i znowu zbliżyliśmy do siebie, chciała bym ją dotykał po rękach i kolanach oraz całował. Znowu rączki mi zjechała tam gdzie nie trzeba i tym razem stanowczo powiedziała "przestań, nie tak się umawialiśmy" i już do końca spotkania tylko rozmawialiśmy.
Spotkanie się zakończyło i po spotkaniu pierwsza mi napisała, że było super i uśmieszek. Również odpisałem, że było super. Popisaliśmy neutralnie i nie poruszałem tego co zaszło na mieszkaniu. Po tym spotkaniu zaczęła być oschła. Odpisuje zdawkowo. Wcześniej miała sporo wolnego czasu a teraz nagle jest zajęta i nie chce się spotkać piąty raz.
I zastanawiam się co zrobiłem źle? Czy wyszedłem w jej oczach na napaleńca i dlatego nie chce się ze mną spotykać? Czy po prostu chciała seksu na tym spotkaniu w mieszkaniu? Ale jeżeli chciała seksu to dlaczego najpierw chciała bym jej obiecał, że nie będę się dobierał a potem nie pozwoliła dotykać okolic intymnych? Bałem się inicjować coś śmielszego przy jej reakcjach - bałem się, że potem powie że nie było zgody z jej strony i będą z tego problemu
#tinder #zwiazki #s--s #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #redpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: mam nadzieję, że pomogłem.
@Fjubens: powiedz proszę że to był sarkazm a ja go nie załapałem
PS. Założę się, że "pisemną zgodę na s--s" też będzie można wycofać po fakcie. Płacz, wrzask, wsparcie lewacko-megakorporacyjnej machiny medialnej i pójdzie.
Jedyna rzecz o którą to się może rozbić to ludzki opór.
A teraz to wygląda jak takie push/pull. Odpuść kontakt na dwa tygodnie (zupełnie) i potem zaproponuj spotkanie ponownie.
──────
@mirko_anonim: trzeba było zgodnie z prawdą powiedzieć, że c-----o tak, chcesz ją r----ć i że nie idziesz jak ma jakieś ale. Ze niech ona przyjdzie do Ciebie na ruchanie jak chce. Nie wymyślę ci co w takiej głowie siedzi, może laska przejęła stery bo chciała żeby te randki dążyły dokądś a tym gdzie się
@Retoryk Nie słuchaj, bo to jest typowa męska projekcja i jak będziesz tak myślał to już w
@mirko_anonim: bruh
Po co w ogóle iść do kobiety z takimi "zasadami" tej oto randki? Do tego do jakiegoś narcystycznego bordera, który znalazł ofiarę, by sobie popić twojej krwii, chłopie naucz się gry.
Laska ma cie pragnąć i w------ć się, że jej jeszcze nie dymasz, to wszystko.
@mirko_anonim: mniej więcej tak było plus zapewne miała okres tylko bystry jesteś jak woda