Wpis z mikrobloga

@brednyk: ale w-----a mnie ta obecna moda na chodzenie po górach, nagle co druga julka z instagrama jest fanką wędrówek górskich.

p.s. najlepsze są te azjatki, co wchodzą na szlak o------e jak na pokaz mody
  • Odpowiedz
Poza tym wykopki często narzekają, że kobiety nie mają hobby i siedzą w domach, więc to chyba dobrze, że część julek zaczęła chodzić po górach

@choochoomotherfucker: no właśnie sęk w tym, że to nie jest ich nowe hobby tylko trend internetowy. One nie idą z przekonania tylko po to by mieć "content" na instagram czy tiktok przy okazji poudawać kogoś kim nie są.
Wystrojone jak pawie i obładowane sprzętem rtv,
  • Odpowiedz
@brednyk z szerpą ala osłem to łatwiej trochę wyjść ale i tak jakby nie patrzeć to bardzo niebezpieczne, ludzie nie zdają sobie sprawy z zagrożenia! Ja wchodziłem w zeszłym roku na Giewont, lipiec, skwar, wszyscy w krótkich spodenkach, japonki, klapki, małe dzieci - koszmar! Ja jedyny byłem przygotowany: dwa czekany, raki, profesjonalna odzież, specjalistyczny mocno spłaszczony namiot (żeby opierał się wiatrom), butle z tlenem - najgorsze były te ich drwiące spojrzenia
  • Odpowiedz
  • 66
@ZbigniewUSA

Wystrojone jak pawie i obładowane sprzętem rtv, po 2-3 aparaty, statywy, lampki do naświetlania twarzy i inne gówna do kręcenia materiałów jakie to one są zajebiste.

Średnio raz na miesiąc jestem w górach i jeszcze nigdy takiej osoby nie spotkałem
Odstaw ten internet i wyjdź na zewnątrz zobaczyć jak świat wygląda
  • Odpowiedz
@Kouros: to może chodzisz po zakrzaczonych zadupiach. pojedź gdzieś w góry gdzie się spotyka więcej niż 2 osoby na szlaku.
w Alpach austiackich czy włoskich jest tyle azjatyckich vlogerek tiktokowych, że można się chińskiego uczyć ze słuchu.
  • Odpowiedz
pojedź gdzieś w góry gdzie się spotyka więcej niż 2 osoby na szlaku.

@ZbigniewUSA: ja mam taką samą perspektywę, jasne, robią sobie ludzie zdjęcia, sam potrafię zrobić setki (a publikuje zazwyczaj 0 ( ͡ ͜ʖ ͡) ), często nawet mają jakieś goprosy, ale takich Julek gadających do telefonu czy ze statywami to się nie widuje, już prędzej jakąś parę młodą można zobaczyć, ale to i
  • Odpowiedz
@brednyk ona mi przypomina laske co się z nią spotykałem jak miałem 20 lat też mówiła dziewica s--s po ślubie a ostatecznie poszła na imprezę i się puściła z starszym typem
  • Odpowiedz
w Alpach austiackich czy włoskich jest tyle azjatyckich vlogerek tiktokowych, że można się chińskiego uczyć ze słuchu.

@ZbigniewUSA: no niesamowite że w najbardziej bananowych,przerzyganych do granic miejscówkach jest dużo ludzi co robią gównocontent. Czekam aż ktoś zacznie narzekać że dubaj to nie to samo co kiedyś i teraz każdy dla lansu tam leci xD
  • Odpowiedz