Najnudniejsza, najgorsza, z brzydką upośledzoną bohaterką, która pasuje do świata Star Wars jak Waldek Kiepski do Elden Ringa, gra z serii. 90% gry polega na skradaj się jak p---b i uśpij wroga uderzeniem pięści. Tak nawet space troopera w pełnej zbroi. 2 typy "łamigłówek" obrażających inteligencję graczy. A recenzje na dużych kanałach wystawiają temu paszkwilowi same laurki. Przecież to jest korupcja i kuriozum. Jakaś j----a prowokacja, bo tak źle to dawno nie było, żeby dosłownie 90% recenzji wyglądało na kupione przez Ubi. Wydałem 20 zł na konto offline i nie było warto. Jak ktoś to kupił za 300zł to musi mieć niezłego mindfucka po pierwszych 10h robienia tego samego w kółko. A i jeszcze ta paskudna motorynka i upośledzony klon Stitcha który niby miał być cute, a tylko w-----a #starwars #starwarsoutlaws #pcmasterrace #gry #recenzje #c---------------a
@Cztero0404: @szubik Dziś zacząłem grać w Warhammera 40K i już zapomniałem o tym pedalskim Outlaws. Bez kitu jak ten nowy WH40K wygląda i działa to jest miód na moje oczy (ʘ‿ʘ)
źródło: 1000054440
Pobierz