Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

w tym przypadku wybrałem wmcentre

@NdFeB: o dziękuję, szukałem black myth wukong na allegro, olx. W końcu kupiłem oryginał na epicu, ale dobrze wiedziec na przyszłość. A w innych przypadkach co jeszcze polecasz?
  • Odpowiedz
  • 1
@wujek_zla_rada: rzadko z tego korzystam bo często łatwiej jest kupić jakiś abonament w promocji za grosze i tak zrobiłem jak wyszło Dead Space remake Bo w tym samym czasie wyszło coś jeszcze i chyba 3 gry ograłem za kilka złotych. Takie konto to ostateczność bo kilka minusów jest ale na takiego szrota nadaje się to w sam raz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kupiłem też z eBay
  • Odpowiedz
@nomadicgoogler: nie chce mówić o opłaconych recenzentach, bo to jest legenda w którą większość ludzi chciałoby wierzyć. Dopóki nie zobaczę materiału pt "ubisoft zapłacił mi 25k złotych żeby powiedzieć dobrze o Outlaws" to nie uwierzę w to, lecz z tyłu głowy mam cały czas wycieczkę do Disneyland ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie szukam w recenzjach efektu potwierdzenia więc nie oglądam recenzji już od dawna przed zakupem,
  • Odpowiedz
  • 4
@szubik: kanały duże lecą do Disnejlendu / dostają sponsoring, małe / średnie dostają grę za darmo i jak będą psioczyć to kolejnej darmówki przed premierą nie będzie, to jest proste jak konstrukcja cepa. Tak czy siak są to recki przepłacone w tej czy innej formie. Można znaleźć filmy na których ludzie sami to kupili i mają podobne zdanie do mojego ale na darmówki od Ubi liczyć nie mogą
  • Odpowiedz
A recenzje na dużych kanałach wystawiają temu paszkwilowi same laurki.

@NdFeB: Spoko. Najważniejsze, że gra jest woke i można głaskać zwierzaki XD Recenzenci gier którymi bardzo często obecnie są pseudo dziennikarze growi nie mający nic wspólnego z grami to rak.
  • Odpowiedz