ludzie są tacy w---------y, jadę sobie rowerem przez las i za każdym razem kretyni przede mną zamiast zatrzymać się, iść dalej obraną ścieżką, to nie, muszę się oglądać i jednocześnie zacząć s--------ć to na lewą stronę, to na prawą, prosto pod koła
LUDZIE, ja was widzę, nie wjadę w was specjalnie, a skoro jadę za wami i nie hamuję, to znaczy, że dostrzegłem drogę, którą mogę was ominąć, nie musicie skakać przede mną jak pajace
@Icouldbeyourmom: lepsze są baby co idzie po jednej stronie drogi a po drugiej piesek na smyczy, przez całą drogę, takich powinno się o-----c na miejscu
@Icouldbeyourmom: krzyknij wcześniej UWAGA. Sytuacja się w większości przypadków wyjaśnia. Albo panikują i stają w miejscu albo s---------ą do rowu i jest śmiesznie :D
@Icouldbeyourmom ostani zblizalem się do takiej parki, która to odbijała raz w lewo, raz w prawo, no nie wiedziałem jak ich wyminąć. Jechałem za nimi 3-5 sekund ich tempem, w końcu raz zadzwoniłem dzwonkiem. Gościu podskoczył jak razony prądem i prawie się wywrócił, a babeczke wywaliło w krzaki prawie. Ludzie serio myślą, że dzwonek =śmierć xD
@Icouldbeyourmom najgorsze są ciągi pieszo rowerowe, które nie spełniają żadnych prawnych standardów. I tylko męczą się piesi i rowerzyści. A kultury na drogach nie ma, podobnie na chodnikach. Co drugi pieszy idzie slalomem, z psem na 10 metrowej smyczy albo zapatrzony w komórkę. Może to ja jestem nienormalny, ale zawsze staram się trzymać prawej strony jak idę i rozglądam się żeby nikomu nie wpaść pod koła xd.
ludzie są tacy w---------y, jadę sobie rowerem przez las i za każdym razem kretyni przede mną zamiast zatrzymać się, iść dalej obraną ścieżką, to nie, muszę się oglądać i jednocześnie zacząć s--------ć to na lewą stronę, to na prawą, prosto pod koła
LUDZIE, ja was widzę, nie wjadę w was specjalnie, a skoro jadę za wami i nie hamuję, to znaczy, że dostrzegłem drogę, którą mogę was ominąć, nie musicie skakać przede mną jak pajace
Ludzie serio myślą, że dzwonek =śmierć xD
@kaczoor: Jak zahamujesz z piskiem tuż za ich plecami to efekt jest podobny :D
A kultury na drogach nie ma, podobnie na chodnikach. Co drugi pieszy idzie slalomem, z psem na 10 metrowej smyczy albo zapatrzony w komórkę.
Może to ja jestem nienormalny, ale zawsze staram się trzymać prawej strony jak idę i rozglądam się żeby nikomu nie wpaść pod koła xd.