Wpis z mikrobloga

@Xvenowski: Zależy, jakbym musiał sam kupować jedzenie i dokładać się do rachunków 50/50 [tak jak teraz] to te 1700 to mierna kasa, mało co by chłop odłożył, tyle że na paliwo by nie wydawał ale to nie kolosalna różnica.
No ale trochę racji w tym jest, odłoży się ale życie leci w zasadzie na robocie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@CockroachMaster: 168h standardowe i jedna sobota bo drugie tyle płatna xD
Oczywiście licząc premie jak nie bierzesz L4, normowe itp. ale tak po za tym to w zasadzie standard robota, moim zdaniem super, rok temu w januszexie jeszcze robiłem za dosłownie 2900 netto i jeszcze mnie chcieli chvje zrobić w chvja.
Nie mam na co narzekać raczej pod kątem roboty chyba że na innych roboli z hali bo niektórzy są
  • Odpowiedz
@Polishdoomer02: no i super, sam mam szóstkę z hakiem i za takie coś już można i sobie żyć oraz coś odłożyć, ale polecam się w międzyczasie rozwijać, bo pewnie nie chcesz na magazynie do końca życia j---ć

Powodzenia!
  • Odpowiedz
@IrekKasztelan: Niczym ambitnym xD Magazynier, uprawnienia UDT II WJO mam, jeszcze planuję robić na inne maszyny, rok stażu w firmie, na start z wszystkimi premiami miałem około 3500 ale jeszcze minimalna krajowa była niższa w zeszłym roku, jedna z większych polskich firm więc da się awansować, bo lepiej opłaca im się jeden ogarnięty pracownik który ogarnia pracę na 3-4 działach niż gość który ma wywalone i jest co najwyżej od
  • Odpowiedz
@IrekKasztelan: Ja mieszkam na wsi i mam dokładnie 35km mam do wojewódzkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do pracy prawie 20 km, ale autem to około 20 minut, więc dla mnie spoko.
Lepiej dymać te 30km wzwyż i zarabiać niż robić na zadupiu za minimum, to fakt.
  • Odpowiedz