Aktywne Wpisy
nie_odpisuj +3
Dajcie mi jakąś randomową (bardzo) dobrą radę. Obojętnie jaką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
xionc0586 +39
Czego by nie nagrali, to i tak nie przebiją oryginału Mojej i twojej nadziei gdzie już sama gitara robiła świetną robotę. Znając życie, to wyjdzie jakieś g---o w stylu innych współczesnych gniotów. Zwłaszcza jak się spojrzy na to towarzystwo vs. oryginał.
#powodz
#powodz
10 zł w promocji ale kto za nie realnie płaci? cała piramida czy tylko jej podstawa
#podroze #airbnb
#kodyrabatowe #bookingcom
to co podaje się tabelce po prawej "zostaje" nie miesza się z tym co "wydałam" z tego samego wersu
czyli do drugiej linii NIE jest to kwota 150 zł ALE 150+200 zł czyli 350 zł plus bilansowe 150 zł daje nam początkowe 500
Wydałem 10 zł, zostaje 40 zł.
Wydałem 10 zł, zostaje 30 zł.
Wydałem 10 zł, zostaje 20 zł.
Wydałem 10 zł, zostaje 10 zł.
Wydałem 10 zł, zostaje
@nutka-instrumentalnews: Ale tam nie ma żadnego "brakującego 10zł". Ta kalkulacja po prostu nie ma żadnego sensu. Przykład:
Mam 10zł
Wydałem 1 zł, zostaje
to sie podaje na koniec okresu rozliczeniowego NIGDY nie łączy z rozrachunkami jakimikolwiek
@Ogau bo tak to działa, ich algorytm
@nutka-instrumentalnews: No świetnie, ale tego się nie sumuje, bo taka suma nie niesie żadnej informacji. Moja rada: odstaw n-------i.
@Ogau wczoraj był dokladnie taki wątek na tagu matematyka idź i ich się zapytaj o to samo
@nutka-instrumentalnews: Ale o czym ty mówisz o_O Przecież równie dobrze możesz napisać:
Rozumiem ze jest piątek i weszły jakieś srogie piguły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
formularza VAT UE to co innego zupełnie.. szkoda gadać.. zerowa świadomość
to jak z tym "10 zł" i nic nie poradzisz
@robertx: polecam resztę wpisów. Może tobie uda się odszyfrować o co gościowi od lat chodzi: https://wykop.pl/szukaj/wpisy?tags=booking&users=nutka-instrumentalnews