Wpis z mikrobloga

#pracbaza
Mireczki zacząłem pracę w nowej firmie, praca biurowa. I właściwie już 4 tydzień siedzę w biurze, i nic nie robię, czekam aż ktoś mi coś właściwie da do roboty, i jakoś normalnie przeszkoli xd do tej pory miałem tylko pokazane takie ogólne prezentacje, i jeden raz tylko tak pokazane co będę robił, ale nikt mi jeszcze nie mówił zrób to i tamto. Miał ktoś tak może, aż przez tako okres czasu ? Bo ja już powoli fixuje, i nie wiem czy się nie wylamac, i jakoś zagaić żeby mnie przyuczuli bardziej do tego, i dali pracować. Czy lepiej dalej siedziec twardo i czekac ?
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja w swojej obecnej pracy biurowej na komputer czekałem półtorej miesiąca, przy czym dostałem jakiegoś starego laptopa na którym ledwo windows działał. Na normalnego pc - takiego jak ma reszta pracowników czekałem kolejny miesiąc i od tej pory dopiero mialem "prawdziwe" zadania
  • Odpowiedz
@Ateeeny: od pół roku robię po max 2-3 h dziennie, resztę czasu dzielę pomiędzy YT i dokształcanie się z baz danych i Power Bi. Hajs się zgadza, ja się rozwijam, pracodawca na razie zadowolony - same plusy.
  • Odpowiedz