Wpis z mikrobloga

Byłem fanem Linkin Park no nadal jestem, ale po śmierci Chestera nie byłem w stanie słuchać LP po prostu bolało. W sumie to nie minęło nadal nie jestem w stanie słuchać LP z Chesterem na wokalu. Cieszę się, że Linkin Park wraca z nową wokalistką. Jaram się..

#linkinpark #muzyka #rock #metal
mr_hardy - Byłem fanem Linkin Park no nadal jestem, ale po śmierci Chestera nie byłem...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mr_hardy: Ja też się jaram. Teraz właśnie słucham i podoba mi się ta babka. Najbardziej mnie cieszy, że nie wzięli kogoś, kto będzie kopiować Chestera na siłę, bo on był niepowtarzalny. Czekam na nowy materiał już w listopadzie.
  • Odpowiedz
@mr_hardy: Wiesz co, czytałem już jakiś czas temu gdzie ludzie głównie na anglojęzycznych źródłach rozważali, kto mógłby być nowym wokalistą i bardzo dużo propozycji to byli goście, którzy przy jakiś występach z LP próbowali odtwarzać Chestera (np. wokalista Sum41 czy jakoś tak), a jak ktoś proponował kobietę to był hejt, że będzie drugie Paramore. Stąd jaram sie wyborem babki, która jeszcze ma jakiś swój styl.
  • Odpowiedz
@razzor91: Mi póki co to brzmi jak Evanescence, wersja bieda :) Chociaż E, to dla mnie taki sobie zespół zawsze był.
I nawet nie myślę, że Chester był jedyny, i nikt go nie zastąpi, nie wiem, przeslucham płytę i się wtedy wypowiem, póki co nie kupuje, chociaż pani nowa ładnie daje radę.
  • Odpowiedz