Aktywne Wpisy

25802117 +54
Lista gier na PC do ogrania dla osoby, która po 15 latach przerwy chciałaby nadrobić zaległości? Do tej pory przerobiłem:
-Grand Theft Auto 5
-Cities: Skylines
-Wiedźmin 3 + dodatki
-Red Dead Redemption 2
-TES: Skyrim
-Grand Theft Auto 5
-Cities: Skylines
-Wiedźmin 3 + dodatki
-Red Dead Redemption 2
-TES: Skyrim

Dobry_Gospodarz +177

źródło: temp_file1070530617485163609
Pobierz
Cześć, przymierzam się do leasingu nowego auta, zebrałem oferty od różnych dealerów w Polsce oraz z grupy na fb "Leasing, cesje leasingów, wynajem długoterminowy." powiązanej z firmą samochodowy.pl (FLEET AGENCY). Zdziwiło mnie, że żaden salon Nissana nie był w stanie nawet zbliżyć się do rabatu jaki uzyskałem od fleet agency, (mowa o różnicy ~20k brutto).
Wie ktoś może czy to jakiś scam czy serio mają tak korzystne warunki? Nic nie mogłem znaleźć o nich, ale ruch na grupię mają duży. Może ktoś już od nich coś brał i ma jakieś przemyślenia co do późniejszej gwarancji/pochodzenia auta.
#leasing #samochody #auta #motoryzacja
@OptiFinance: za moment podeślę na priv
@kuncfot: Właśnie mam ofertę od nich z leasingiem 108% która i tak finalnie jest lepsza o prawie 20k od promocyjnego leasingu nissana 103% przez uzyskany rabat od nich. Kwota końca wychodzi 172k brutto od brokera, vs 190k. W obu przypadkach GAP już w cenie. Do tego auto od brokera jest cennikowo droższe o 8k bo to AWD.
Tak zgaduję, bo jak coś wygląda za pięknie, tzn. ze takie nie jest ;)
Nie znajdziesz lepszych ofert niż na tej grupie. Tzn każdy inny broker może pierwszy zwęszyć pojedyncze lepsze oferty ale ogólnie dobrzy brokerzy mają najlepsze oferty