Wpis z mikrobloga

Zasluguje na wszystko co mnie w zyciu spotkalo. Moze gdybym sie bardziej staral, to teraz prowadzilbym normalne zycie, ale za szybko sie poddaje. Troche probuje cos zmienic i pozniej znowu powrot do wegetacji. Bagaz porazek rosnie kazdego dnia.

#przegryw
akaisterne - Zasluguje na wszystko co mnie w zyciu spotkalo. Moze gdybym sie bardziej...

źródło: 1703194363902968

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@akaisterne: to ja w zasadzie sie poddalem i przegralem jak mialem 18 lat bo rzucilem szkole, a potem pare lat temu jeszcze raz jak mi sie jedyna szansa na zycie rozpadla
@Project_Im_Not_Going_In p---------e nie masz o niczym pojecia, probowac jeszcze raz to moga te renciaki z wymyslonymi chorobami, albo ludzie kt orzy z jakichs powodow wieku 35 lat wracaja do szkoly i rodzice za nich placa, za mnie nikt
  • Odpowiedz
@tomeme ja już pierwszego dnia pierwszej klasy szkoły podstawowej zdałem sobie sprawę, że nie pasuję do społeczeństwa gdy zobaczyłem jak zachowują się pozostałe dzieci: biegają, wrzeszczą, tłuką się, wyzywają, podczas gdy ja od zawsze byłem mentalnym emerytem. Przynajmniej mam świadomość, że od początku już byłem na przegranej pozycji.
  • Odpowiedz