@skrzypek_na_polpietrze: a ja mam wrażenie, że oni specjalnie piszą takie bzdury, żeby ich promować na wykopie. Serio, musieli zauważyć po tym wzrost popularności i w to idą.
@macan: nie od dziś wiadomo, że komentarze robią jakby autopromocje materiału. Wiec to celowy zabieg, żeby ludzie komentowali. Zobacz fb i jakieś powalone zagadki dla 5cio latków, a dziadki i babcie spuszczają się bo znają odpowiedź.
Oczywiście, że tak jest, ale chodzi o ogólne zrobienie zasięgów, nie tylko pod wykop. "Hyhy ale on głupi, żeby pisać takie bzdury, dlatego napiszę komentarz do filmiku, udostepnię znajomym i na portalach społecznościowych". To jest stały zabieg nie tylko w mlm, proste a działa.
@skrzypek_na_polpietrze: ale w sumie jakby tak trochę oslabić oczekiwania, to Musk faktycznie pewnie mógłby każdemu człowiekowi na Ziemi dać po dolarze. Choć koszty dystrybucji tych pieniędzy by pewnie przekroczyły ich wartość, no i dla zdecydowanej większości ludzi nie miałoby to żadnego finansowego znaczenia. Mógłby też na przykład wytypować jakiś biedny kraj albo biedne miasto gdzie żyje dajmy na to milion ludzi i każdemu dać po tysiąc dolarów. To by przypuszczalnie
@skrzypek_na_polpietrze nawet jak jest z maja to to i tak nie jest pisane na serio. To jeden z mlmowych klasyków pod zasięgi tak jak "teraz w 30 dni zarabiam tyle co dawniej w miesiąc". Złapałeś mlmową zarzutke
a ja mam wrażenie, że oni specjalnie piszą takie bzdury, żeby ich promować na wykopie. Serio, musieli zauważyć po tym wzrost popularności i w to idą.
Przecież to nie ma kompletnie sensu, w jaki niby sposób popularność na wykopie przysparza im klientów? Może być dokładnie odwrotnie, przecież oni są tu wyśmiewani i przedstawiani w negatywnym świetle. Nie o taki wzrost popularności chodzi.
Takiemu to bez strachu można powierzyć swój hajs XDDDDD
#frajerzyzmlm
Oczywiście, że tak jest, ale chodzi o ogólne zrobienie zasięgów, nie tylko pod wykop. "Hyhy ale on głupi, żeby pisać takie bzdury, dlatego napiszę komentarz do filmiku, udostepnię znajomym i na portalach społecznościowych". To jest stały zabieg nie tylko w mlm, proste a działa.
Mógłby też na przykład wytypować jakiś biedny kraj albo biedne miasto gdzie żyje dajmy na to milion ludzi i każdemu dać po tysiąc dolarów. To by przypuszczalnie
Przecież to nie ma kompletnie sensu, w jaki niby sposób popularność na wykopie przysparza im klientów? Może być dokładnie odwrotnie, przecież oni są tu wyśmiewani i przedstawiani w negatywnym świetle. Nie o taki wzrost popularności chodzi.
Myślisz, że ktoś sobie wchodzi na wykop,
I nie chodzi tylko o mlm, dużo nastolatków robi to dla atencji
Nie ma różnicy czy na Wykopie czy