Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +516
Zostawiłam dziś stówkę napiwku julce w podrzędnej burgerowni i nie żałuję niczego xD
Lokal pusty, siedziałam przy barze jedząc fryty i scrollując mirko. Wpada nagle taki szybki korpokamil w mokasynach, zamówił i usiadł. Mija kilka minut, chłop dostał bułkę, nie zdążył usiąść i wraca, od wejścia z mordą, że zamawiał bez cebuli. Julka na to wielkie oczy i duka, że nie chciał żadnych modyfikacji (wreszcie klasyczną scenkę z obsługi debila w gastrokołchozie miałam
Lokal pusty, siedziałam przy barze jedząc fryty i scrollując mirko. Wpada nagle taki szybki korpokamil w mokasynach, zamówił i usiadł. Mija kilka minut, chłop dostał bułkę, nie zdążył usiąść i wraca, od wejścia z mordą, że zamawiał bez cebuli. Julka na to wielkie oczy i duka, że nie chciał żadnych modyfikacji (wreszcie klasyczną scenkę z obsługi debila w gastrokołchozie miałam
delfin000987 +32
Mam problem z moją różową a raczej z jej psem.
Otóż jesteśmy oboje około 20lvl, troszkę ponad, więc oboje mieszkamy jeszcze w swoich rodzinnych domach. Ona ma psy. Gdy ja do niej przyjeżdżam nie mogę znieść jej stosunku do jej psa. Potrafi dawać mu buziaczki w pysk a potem tymi samymi ustami bawić się moim, uważam to za w c--j niehigieniczne po prostu. Druga sprawa jest taka, że ten pies wchodzi na
Otóż jesteśmy oboje około 20lvl, troszkę ponad, więc oboje mieszkamy jeszcze w swoich rodzinnych domach. Ona ma psy. Gdy ja do niej przyjeżdżam nie mogę znieść jej stosunku do jej psa. Potrafi dawać mu buziaczki w pysk a potem tymi samymi ustami bawić się moim, uważam to za w c--j niehigieniczne po prostu. Druga sprawa jest taka, że ten pies wchodzi na
Taguje #silownia #mikrokoksy bo tutaj tego najwięcej widzę
#modameska #pytanie
Chociaż z drugiej strony, to też nie jest nie wiadomo jak dużo roboty. Dawno temu, jak miałem długie włosy, to codziennie rano, przed szkołą je myłem i jakoś się wyrabiałem ze wszystkim. Dodatkowe 15 minut dziennie i zero problemów.
Ale co do meritum, to niekoniecznie trzeba myć codziennie włosy. U niektórych nawet jest to zalecane, bo tak się nie przetłuszczają.
@Bidbull: Oskarki to się robiły na Justina Biebera czy innego emo-hipstera. Irokez był dla sebków i zwykłych chłopaków, a samuraja nosiły korpośmieci przed erą urabiania się na wydziaranego drwala czy aktora z tureckiej telenoweli którzy bardziej niż do swoich kobiet dobierali się do barberów i tatuażystów. Z młodych się śmiali i śmieją a sami wyglądają jak z jednej fabryki.
@twardy-zawodnik: moda - zmienny styl życia, mieszkania, ubioru, obyczaju, historycznie związany z epoką, z zespołem norm obowiązujących w danym kraju, także ze statusem socjalnym określonej warstwy społecznej;
@hellyea: czy to sranie jest teraz z nami w pokoju? z ciekawosci zapytalem zeby zrozumiec ten fenomen, bo bylem przekonany, ze loczki to rzadkosc :)
Co do bardziej merytorycznej kwestii to myślę, że w pierwszej części odpowiedziałam na twoje pytanie. Oczywiście nie wiem w jakim % kto jak układa włosy, ale na podstawie pewnej wiedzy wysnuwam pewne przypuszczenia.
@twardy-zawodnik: Trwała nie jest trwała, dość krótko trzyma i takie loki ciężko zrobić nienaturalnie. Nie wiem czy to rzeczywiście moda bo kręcone włosy były zawsze czy po prostu zacząłeś zwracać uwagę na mężczyzn, każdy ma swoje gusta ( ͡° ͜ʖ ͡°)