Wpis z mikrobloga

Mirasy, doradźcie coś. Nie wiem jakiego auta szukać - 4x4, moc 250km+, 2020+ rocznik, wygodny dla rodziny 2+2, benzyna. Cena do max 180 tys. zł.

Polowałem na volvo xc40/60 ale niestety żadne, które spełnia te wymagania, nie nadaje się pod leasing - auta są ze Stanów i nie mogę uzyskać finansowania :/

Co możecie polecić, co będzie spełniało moje kryteria?

#motoryzacja #samochody #leasing #auta
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bitkoin: byłeś może w salonie Volvo? Byłem u nich parę tygodni temu i mieli promocję bez VAT. Wersja B5 AWD Mild hybrid (250 + 14KM) XC60 wyszła 187k zł po rabatach. Niestety długi czas oczekiwania bo kwiecień/maj, więc zrezygnowałem.
  • Odpowiedz
  • 0
@konradinho: chcę mieć auto od ręki, dlatego szukam używek. Byłem w Volvo Select bo tylko jedna sztuka spełniała wymagania, oczywiście "akurat dwa dni temu się sprzedała", a na placu same słabe konfiguracje mieli.
  • Odpowiedz
@bitkoin nie ma żadnego problemu z finansowaniem auta ze Stanów.

Odezwij się na PW Mireczku bo mam auto, które spełnia (a nawet przekracza) Twoje wymagania ( )
  • Odpowiedz
@bitkoin: A może Ford Focus? Zobacz sobie może też stronę mAuto, bo tam kojarzę, że często pojawiają się jakieś nowe modele, ale też masz opcję leasingu, więc może udałoby Ci się tam dostać finansowanie na wybrane u nich auto.
  • Odpowiedz