Aktywne Wpisy
Moseva +22
Statystycznie rzecz biorąc czeka Cię w życiu jeszcze co najmniej jedna ultrawspaniała rzecz, która przekroczy Twoje najśmielsze oczekiwania. (。◕‿‿◕。)
Może dostaniesz wymarzoną pracę którą będziesz uwielbiać, może zostaniesz milionerem, możne poznasz partnera 10/10 albo stworzysz takie przyjaźnie, że każda chwila życia zyska blasku, a może zrobisz mega glow up albo zostaniesz sławnym piosenkarzem disco-polo (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Może dostaniesz wymarzoną pracę którą będziesz uwielbiać, może zostaniesz milionerem, możne poznasz partnera 10/10 albo stworzysz takie przyjaźnie, że każda chwila życia zyska blasku, a może zrobisz mega glow up albo zostaniesz sławnym piosenkarzem disco-polo (✌ ゚ ∀ ゚)☞
jacek007g +19
Gurwa, nie wierzę że ludzie się tu produkują, myślą nad dzikimi teoriami, tworzą rozległe komentarze i analizy na podstawie... nagrań samolotów xD
#ufo
#ufo
Polowałem na volvo xc40/60 ale niestety żadne, które spełnia te wymagania, nie nadaje się pod leasing - auta są ze Stanów i nie mogę uzyskać finansowania :/
Co możecie polecić, co będzie spełniało moje kryteria?
#motoryzacja #samochody #leasing #auta
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/alfa-romeo-stelvio-alfa-romeo-stelvio-veloce-q4-polski-salon-aso-ID6GIivu.html
Jeszce z 10% zbijesz z ceny.
@bitkoin: Są firmy, które robią auta z USA. A jeszcze jak wpłacisz ze 30-40%, to tym bardziej do zrobienia.
Odezwij się na PW Mireczku bo mam auto, które spełnia (a nawet przekracza) Twoje wymagania (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Nie trzeba bedzie finansowania na kiju i tanie naprawy.