Aktywne Wpisy
Instynkt +164
Wiecie że w stolicy można sobie ot tak zamknąć kilkupasmową arterię, nagrać wszystko i nie ponieść za to żadnych konsekwencji? A grupa na facebooku działa sobie od 10 lat.
#warszawa #patologiazmiasta #c---------------a #trzaskowski
#warszawa #patologiazmiasta #c---------------a #trzaskowski
megaras +1
Kupiłem mieszkanie w bk2 bez gwarancji BGK (niestety), miałem działalność zarejestrowaną na wirtualne biuro. Kończy mi się umowa i chciałem zapytać czy mogę zarejestrować działalność w mieszkaniu, które kupiłem na bk2 bez utraty dopłat? Klikam w komputer, więc "zaspokojenie potrzeb mieszkalnych" nie zostanie utracone (żaden sklep itp). Rejestracja byłaby tylko do korespondencji, bez stałego miejsca prowadzenia działalności.
Czytając artykuły na internecie, największą blokada rejestracji i to gwarancja bgk i działalność typu sklep itp., ale wolę się upewnić
#bk2 #jdg #pytaniedoeksperta
Nawet w przypadku korzystania z gwarancji nie stanowi to przeszkody do podania adresu nieruchomości finansowanej programem jako adres korespondencyjny.
.
Co ciekawe, dzwoniłem z tym pytaniem wczoraj do Alioru i usłyszałem że lepiej nie ryzykować i nie wpisywać adresu nieruchomości, nawet do korespondencji. Także, chyba specjalistów to tam nie mają...
Jeszcze raz dziękuję!
Poziom wyszkolenia pracowników wielu banków, nie tylko Aliora niestety nie należy do najwyższych.