Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie radzę sobie po rozstaniu to mało powiedziane. 3 lata związku. Dziewczyna mnie zdradzała cały czas, spotykala się z innymi, pierwsza randka że znajomym zaliczyła po roku razem w ogóle mnie nie kochala albo kochała ale ja nie wiem czy można kochać i kręcić z innymi. Na koniec zaczęła spotykać się z facetem poznanym na imprezie na której ja byłem. Wywaliła mnie z mieszkania. Spotykala się z nami oboma jednocześnie. Jak kogos poznalem to ona zaczęła xhxec powrotu. Przez pół roku dawałem jej nadzieję a jak powiedziałem że chce to ona oświadczyła ze jedzie na pierwszą randkę do warszawy so nowo poznanego faceta i została tam na tydzień. Są razem od 2 msc.
Nie radzę sobie z tą myślą że byłem z kimś kto miał mnie totalnie w dupie, kogos kto przez co najmniej 2 lata bedac że mną kłamał mi prosto w oczy i udawał że kocha.
Cały czas byłem okłamywany.
Szukam dobrego psychologa w gdansku żeby się z tego wyleczyć bo niestety te jej cechy zachowania które być może udawała lub nie bardzo mi się podobały. Niesamowicie ją kochałem, nigdy tak nie miałem.mimo kilkudziesięciu randek i kilkunastu kobiet w swoim życiu..
Kogo z gdanska polecacie do terapii?

#zwiazek #pytanie #milosc #psycholog #terapia

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim to co czujesz to obsesja nie miłość , miłość się buduje na wspólnych fundamentach i wzajemnym dbaniu o siebie , robię się poprostu załączył tryb konkurencji bo inni ja pasuwali i to zadziałało na twoje ego że jesteś gorszy
Nie to nie miłość
  • Odpowiedz