Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fabriczo: Babka zdradza/kręci na boku - "zaniedbana przez partnera, potrzebuje przestrzeni, szukała po prostu wsparcia i pocieszania.Go girl!"

Facet zdradza/kręci na boku - "co za cham i świnia. Jedziemy z nim! Biedna dziewczyno, musisz sobie ulżyć i szybko kogoś znaleźć!"
  • Odpowiedz
  • 0
@Fabriczo: przeciez on dziecka sie spodziewaja tak? To wina lezy po chlopa stronie, powinien jej tego dzieciaka nie robic skoro ciagle chce bujac sie z innymi laskami.A jezli wpadka to i tak sie ogarnac dla dobra rodziny albo zostawic ja w p---u i tylko z dzieckiem trzymac kontakt a nie udawac szczesliwa rodzinke z baba i ciagle ja zdradzac.. przeciez od lat te pogloski o zdradach byly i pewnie znalazloby
  • Odpowiedz
@corryand: dokładnie, plus jeszcze ten łeb się przyznał że to prawdziwe XD myślę że jakby powiedział że to fake to odebrałoby wiarygodność od razu baranowi, a tak to jest odwrotnie…
  • Odpowiedz
  • 3
@ck-team: dokladnie xd najpoerw wielce urazy post na twitterze jak to on mieszany z blotem jest i falszywie oskrazany i burzy sie pokoj jego rodzinie a potem wylatuja screeny i on.. tak to moje ale to tylko kolezanka xD No debil skonczony. Jeszcze wleci dowod ze sie lizali to ciekawe jaki wtedy tekst walnie. Niech on sie nie pograza. Jest bezaprzeczalnie zdrajca ale w obecnej aferze to nic nie zmienia.
  • Odpowiedz