Wpis z mikrobloga

Chłop przeszedł se gierkę i spróbował dwóch zakończeń. Przez pierwsze chłop zaczął pić (uleczenie przez NUSA), a przez drugie się rozpłakał (odejście z Panam). Resztę se chlop zobaczyl na youtube. Wszystkie zakończenia tej gry są przybijające. Dosłownie soulkiller ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#cyberpunk2077 #cyberpunk #cdprojekt #wiedzmin
sierramikebravo - Chłop przeszedł se gierkę i spróbował dwóch zakończeń. Przez pierws...

źródło: hq720

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sierramikebravo: A to nie tak, że c--j wie jak to się dalej potoczy z Panam i być może uda się znaleźć lekarstwo?
Przed DLC było mówione, że to kompletnie niemożliwe, a jakoś NUSA się udało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak się mylę to przepraszam, czas przejść kolejny raz xd
  • Odpowiedz
@DeoMondeo: NUSA więc podmiot potężniejszy nawet od korpo dało rade z poważnymi skutkami, więc raczej wątpię żeby na badlandach się jakiś magik znalazł. Do tego z każdym dniem jest coraz gorzej i V jest bardziej zniszczony i bliski śmierci. Pół roku :s
  • Odpowiedz
@sierramikebravo: W tej grze praktycznie jedna osoba potrafi wysadzić w powietrze potężną Arasakę, więc dla mnie to takie gdybanie.
No cóż, jedna z nielicznych gier, gdzie masz jedno słodko-gorzkie zakończenie - wyleczenie i zostanie wykopkiem xd, reszta to ciemna czekolada ( ͡° ͜ʖ ͡°). I za to szacunek.
  • Odpowiedz
@sierramikebravo: Co by nie mówić, jest to fabularny majstersztyk(CDP potrafi w to, oby wiesiek 4 również kładł na to nacisk). Takich gier jest coraz mniej bo społeczność graczy jest coraz głupsza. Szanujmy co mamy ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Z ciekawości, grałeś na padzie, czy klawa + mysz?
  • Odpowiedz
@sierramikebravo: Ja zrobiłem ten błąd, że mój pierwszy podjazd był na padzie. Dzięki bogu grałem hackami. Nigdy więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za drugim razem klawiatura, mysz, gnat johnnego, katana i sandevistan ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz