Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pokso nie uznają go za niemiła osobę xd Ludzie mają to w pompie i chcą igrzysk. Wardega znowu będzie samotnym "strażnikiem Internetu", który będzie naglasnial afery, bo z nikim już raczej nie zrobi projektu
  • Odpowiedz
@pokso: wardega akurat zyskał na tym, bo zmazał plamę ciaglego kompromitowania się i hipokryzji- jego niedawnej działaności internetowej.
  • Odpowiedz
@pokso: Na wardege mam w------e że nagrywa bo jeżeli jest takie brudne środowisko to debil by tego nie nagrywał. Myślę że Wardęga jest tak głodny zemsty i liczy się z tym, że nikt nie bedzie chcial z nim współpracować i się kolegować, ale sam mówił, że wraca wardega co nie ma kolegów. Ja nie mam nic przeciwko takim zagraniom jeżeli efektem będzie interwencja odpowiednich służb przy takich wałkarzach. No ale
  • Odpowiedz
  • 0
@Weedo: Tak masz rację, ale chodzi mi o to że temat zniknie wkońcu. Po prostu się wyczerpnie emocje opadną i ludzie zapomną. Nie mówie o tym, że to co robi wardęga jest dobre czy nie, ale internet będzie to mu wyciągał. Tak samo przecież ile j----i wardęge, że głodzi biedne psy xD Mimo że dał tą karmę na schronisko.
  • Odpowiedz
  • 0
@zirkak: Tak, ale ja patrzę długoterminowo. Pomyśl za rok jak nic nowego bardzo mocnego nie wyjdzie. O boxdelu zapomna ( CO K---A UWAZAM ZA ZLE ALE DZIEJE SIE TAK ZAWSZE). A wardęga będzie mieć łatke osoby nwm której nie można ufać itd. Wiadomo, że nie odrazu się to stanie ale stopniowo jak temat zniknie będa pojawiać się tego typu komentarze i wkońcu będzie o nim takie zdanie.
  • Odpowiedz
@pokso: Wydaje mi się że to i tak ostatnie śledztwo Wardęgi i jak będzie po wszystkim to odejdzie z internetu więc mało go to obchodzi co ludzie myślą
  • Odpowiedz
  • 0
@youngmlody3456: W sensie niemiłą brzmi dziwnie, ale chodziło mi może że fałszywą coś takiego. W każdym razie tak masz rację, ale z biegiem czasu ludzie zaczną mu to wyciągać, gdyż nie ujawnił czegoś niesamowicie degradującego dla boxdela (mimo iż to jest mocne, ale granica jest przesunięta). Jeszcze raz BOXDEL POWINIEN NIE WROCIC, ale wroci bo ludzie dadza mu to przyzwolenie. I nad tym glownie ubolewam, ze ludzie mu pozwola.
  • Odpowiedz
  • 0
@Weedo: Wardęga sam mówił na live, że chciał wrócić, ale musiał się jakoś oczyścić po filmach boxdela. Generalnie trudno powiedzieć, czy odejdzie. W sumie jak teraz myślę to wardęga zagrał bohatera i to doslownie, bo poświecił się na rzecz tej sprawy robiąc sobie multum wrogów u wątpliwej moralności ludzi + to co napisałem w poście.
  • Odpowiedz
  • 0
@Weedo: W sumie ciekawe, czym kierował się wardęga wypuszczając już drugi film. Napewno sprawami moralnymi, ale jeżeli odrzucił moralność nad swoje bezpieczeństwo to odważny ruch z jego strony.
  • Odpowiedz