Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1541
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +113
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
#pytanie #s--s #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #fwb #relacje #psychologia #higiena
Czy też was obrzydza kiedy dziewczyna ma milimetrowe włoski pod pachami?
Problemy
@ZanZani: Normalnie można, biorąc
@ZanZani: Zgłaszaj śmiało, ale co napiszesz adminowi. Że ktoś cię wyśmiał bo płaczesz na portalu ze śmiesznymi obrazkami oto,
@ZanZani: Jakby ci to wytłumaczyć, gdybym się wstydził tego co piszę w internecie to po prostu bym tego nie pisał ( ͡~ ͜ʖ ͡°) @mewten Nic, ale chłop próbuje odbijać piłeczkę, wstydź się tego co napisałeś nie to ty się wstydź.
@ZanZani: I widzisz, do refleksji jestem jak najbardziej zdolny bo pamiętaj pierwszy krok do poprawy to jest zawsze przyznanie się do błędu przed samym sobą, ale nie bardzo rozumiem gdzie tutaj widzisz przestrzeń do rzekomej refleksji? To raczej ciebie takowa powinna dotyczyć bo masz problem z tym, że kobiety nie wyglądają tak jakbyś sobie tego życzył.