Wpis z mikrobloga

Zawsze kiedy dziewczyna nie ma paszek na zero to jestem po prostu zawiedziony i trochę zdegustowany. Nie rozumiem jak można kogoś zapraszać na seksy i nie być w 100% zadbaną. Tam na dole to zrozumiem, ale żeby pod pachami się nie wygolić to chyba trzeba już mieć gdzieś atrakcyjność dla drugiej strony. W pytaniu chodzi o takie malutkie włoski co dopiero wyrastają. Ja tego nie cierpię.

#pytanie #s--s #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #fwb #relacje #psychologia #higiena

Czy też was obrzydza kiedy dziewczyna ma milimetrowe włoski pod pachami?

• Obrzydliwe 25.9% (36)
  • Mało apetyczne, ale ujdzie 29.5% (41)
  • Nie przeszkadza mi to (neutralna) 37.4% (52)
  • Mi się to nawet podoba 7.2% (10)

Oddanych głosów: 139

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zawsze kiedy dziewczyna nie ma paszek na zero to jestem po prostu zawiedziony i trochę zdegustowany. Nie rozumiem jak można kogoś zapraszać na seksy i nie być w 100% zadbaną. Tam na dole to zrozumiem, ale żeby pod pachami się nie wygolić to chyba trzeba już mieć gdzieś atrakcyjność dla drugiej strony. W pytaniu chodzi o takie malutkie włoski co dopiero wyrastają. Ja tego nie cierpię.

@ZanZani: Normalnie można, biorąc
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: tak samo jak ty, mam nadzieje że taka poczwara nigdy się nie rozmnoży, to co robisz na tym serwicie kwalifikuje sie co najmniej do psychiatryka, szkoda że nie piszesz pod swoim imieniem i nazwiskiem bo mógłym to gdzieś przynajmniej zgłosić, choć może i tak napiszę do admina bo to już jest totalne przegięcie lecz się
  • Odpowiedz
mam nadzieje że taka poczwara nigdy się nie rozmnoży, to co robisz na tym serwicie kwalifikuje sie co najmniej do psychiatryka, szkoda że nie piszesz pod swoim imieniem i nazwiskiem bo mógłym to gdzieś przynajmniej zgłosić, choć może i tak napiszę do admina bo to już jest totalne przegięcie lecz się

@ZanZani: Zgłaszaj śmiało, ale co napiszesz adminowi. Że ktoś cię wyśmiał bo płaczesz na portalu ze śmiesznymi obrazkami oto,
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: ale ty jesteś żałosny, naprawdę zastanów się czasem nad swoim życiem i tym co piszesz. I nie pokazuj dziewczynom swoich postów, chyba ze chcesz je odstraszyć. Heh, że ludize maja czas żeby pisać tkie bzdury...
  • Odpowiedz
I nie pokazuj dziewczynom swoich postów,

@ZanZani: Jakby ci to wytłumaczyć, gdybym się wstydził tego co piszę w internecie to po prostu bym tego nie pisał ( ͡~ ͜ʖ ͡°) @mewten Nic, ale chłop próbuje odbijać piłeczkę, wstydź się tego co napisałeś nie to ty się wstydź.
  • Odpowiedz
heh na co ja liczyłem, na odrobinę refleksji?

@ZanZani: I widzisz, do refleksji jestem jak najbardziej zdolny bo pamiętaj pierwszy krok do poprawy to jest zawsze przyznanie się do błędu przed samym sobą, ale nie bardzo rozumiem gdzie tutaj widzisz przestrzeń do rzekomej refleksji? To raczej ciebie takowa powinna dotyczyć bo masz problem z tym, że kobiety nie wyglądają tak jakbyś sobie tego życzył.
  • Odpowiedz