Wpis z mikrobloga

Paczcie, 3 kwartały bez dopłat, deweloperom sprzedaż spadła o połowę, a gospodarka dalej działa.

Dziwne.

#nieruchomosci
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Onbezwasa: ta, potencjalne dopłaty w-------ą mnie bo albo teraz będę musiał podejmować decyzję i kupić na górce, albo śpieszyć i błagać o dostęp do programu bo będzie g---o z tego. Wcześniej nie mogłem sobie pozwolić, jeszcze 2 lata temu zarabiałem znacznie mniej niż teraz, narzeczona była bezrobotna + płaciłem za studia. Założyliśmy sobie, że to nasz ostatni rok na wynajmie niestety, szczęśćie w nieszczęściu jest takie, że stać nas teraz
  • Odpowiedz
@mickpl: bo leca Obroty wojenne, zbrojenia , dostawy koszty administracji zasobami itp itd.

Kolego onanio pokazał sie wpis ze 1/5 datkow na SLD to datki od deweloperow.

Czekam na większy materiał jak to wygląda, bo moja wiedza jest taka że mali podwykonawcy dostają roboty od duzych deweloperów w miastach tylko wtedy kiedy kompleksowo wykonują wszystkie operacje
  • Odpowiedz
@sabalboiiii: też się z tego powodu bałem kupić w Holandii. Dlatego mogłem kupić 20% drożej przy wyższych stopach. Od tego czasu ceny wzrosły jeszcze o 10% w przeciągu roku i wszyscy przewidują kolejne wzrosty. Nawet jeśli stopy by wzrosły.
  • Odpowiedz